τάσεις κρεβατοκάμαρα 2022

6 Τάσεις διακόσμησης στην κρεβατοκάμαρα το 2022

by tzinav

Το υπνοδωμάτιο είναι το δωμάτιο του σπιτιού όπου χαλαρώνουμε, ανακτούμε τις δυνάμεις μας και ολοκληρώνουμε τη μέρα μας. Για το λόγο αυτό η διακόσμηση του θα πρέπει να ενδείκνυται για όλα αυτά. Φυσικά, όπως κάθε άλλο δωμάτιο έτσι και η κρεβατοκάμαρα έχει τις δικές της τάσεις για το 2022, οι οποίες θα κυριαρχήσουν!

Αν θέλεις το υπνοδωμάτιο σου να δείχνει μοντέρνο τότε ενημερώσου για το ποια decor trends θα επικρατήσουν φέτος. Εξάλλου, η πλειοψηφία τους είναι εύκολες να τις πετύχεις. Ανακάλυψε λοιπόν τις 6 τάσεις διακόσμησης στην κρεβατοκάμαρα το 2022!

6 Τάσεις στη διακόσμηση υπνοδωματίου που θα κυριαρχήσουν το 2022

 

Ιδιαίτερα κεφαλάρια κρεβατιού

κρεβάτι εντυπωσιακό κεφαλάρι

Κάτι που σίγουρα θα δεις όλο το 2022 είναι τα εντυπωσιακά κεφαλάρια στα κρεβάτια. Είτε υφασμάτινα, είτε ξύλινα είτε από οτιδήποτε άλλο, όλα τα προσκέφαλα θα είναι in τη φετινή χρονιά. Έτσι, αν το δικό σου κρεβάτι δεν έχει κεφαλάρι τότε ήρθε η ώρα να φτιάξεις ένα! Μη φοβηθείς να γίνεις maximal και να τολμήσεις ακόμα και εκκεντρικά χρώματα και ιδέες!

Δες επίσης: 11 Τάσεις στη διακόσμηση σαλονιού το 2022

Φυσικό ξύλο στο υπνοδωμάτιο το 2022

υπνοδωμάτιο ξύλινα έπιπλα

Η στροφή στα φυσικά υλικά είναι γεγονός το 2022! Στο πλαίσιο αυτό, αν φτιάχνεις τώρα την κρεβατοκάμαρα σου προτίμησε έπιπλα από φυσικό ξύλο. Ειδικά μια μεσαία ή ανοιχτή απόχρωση στο ξύλο είναι ότι πρέπει! Άσε που αν διαλέξεις ένα ξύλινο κρεβάτι, κομοδίνο, συρταριέρα ή άλλα ξύλινα έπιπλα δεν υπάρχει περίπτωση να βγουν εκτός μόδας!

Δες επίσης: 5 Τρόποι να διακοσμήσεις τους τοίχους της κρεβατοκάμαρας!

Φυτά εσωτερικού χώρου στη διακόσμηση κρεβατοκάμαρας

κρεβατοκάμαρα φυτά τάσεις κρεβατοκάμαρα 2022

Τα φυτά εσωτερικού χώρου έχουν αναδειχθεί σε μια διακοσμητική εμμονή τα τελευταία χρόνια. Κι αυτό δε θα αλλάξει ούτε το 2022. Και μπορεί να προτιμάς τα φυτά στο σαλόνι αλλά δεν υπάρχει λόγος να μην τα διακοσμείς στην κρεβατοκάμαρα. Εξάλλου, θα δώσουν χρώμα, στυλ και ζωή σε αυτόν τον προσωπικό σου χώρο!

Δες επίσης: 6 Φυτά που θα ομορφύνουν την κρεβατοκάμαρα σου!

Διακοσμητικά μαξιλάρια στο κρεβάτι

κρεβάτι μπλε μαξιλάρια

Τα μαξιλάρια στο κρεβάτι αποτελούν ένα σημαντικό διακοσμητικό στοιχείο στο υπνοδωμάτιο. Έτσι, φέτος δοκίμασε να διακοσμήσεις το κρεβάτι με πολλά μαξιλάρια, κάνοντας layering. Μαξιλάρια διαφορετικά σε σχήμα, σε χρώμα και σε υφή είναι ότι πρέπει για να συνθέσεις ένα κρεβάτι με μεγάλο διακοσμητικό ενδιαφέρον!

Φωτιστικά από ξύλο στο υπνοδωμάτιο

υπνοδωμάτιο ξύλινο φωτιστικό τάσεις κρεβατοκάμαρα 2022

Η επιλογή των σωστών φωτιστικών στην κρεβατοκάμαρα μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά! Έτσι, τα ξύλινα, ανάλαφρα φωτιστικά αποτελούν μεγάλη τάση στα φωτιστικά το 2022. Ειδικά για το υπνοδωμάτιο είναι ότι πρέπει μιας που είναι ένας χώρος που δεν έχει ανάγκη από βαριά αντικείμενα!

Δες επίσης: Ιδέες για διακόσμηση με κεριά σε κάθε δωμάτιο

Κεριά στη διακόσμηση κρεβατοκάμαρας το 2022

κεριά αρώματα βάζο

Μιας που η κρεβατοκάμαρα είναι συνήθως το ησυχαστήριο μας, μερικά κεριά θα σε βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια! Εξάλλου, η διακόσμηση με κεριά αποτελεί μεγάλη τάση! Για παράδειγμα λοιπόν, διακόσμησε με κεριά τη συρταριέρα ή το κομοδίνο σου και θα δεις ότι το δωμάτιο θα δείχνει πιο στιλάτο και πιο όμορφο!

Related Posts