Το seχ είναι σίγουρα ένας αρκετά βασικός παράγοντας για μία πετυχημένη σχέση, υπάρχουν όμως κι άλλα πράγματα που ψάχνει το κάθε ζώδιο, τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις -αν όχι σε όλες- παίζουν πολύ σημαντικότερο ρόλο.

Ακόμη και οι άντρες που δηλώνουν ότι τους αρκεί να τα βρίσκουν στο κρεβάτι με μία κοπέλα για να συνεχίσουν μαζί της, στην πορεία όλο και κάτι τους λείπει. Προφανώς δεν είναι μόνο θέμα ζωδίου, αλλά και χαρακτήρα γενικότερα, αλλά για τις περισσότερες περιπτώσεις ισχύουν τα στοιχεία που θα δεις στην συνέχεια!

 

Τι ψάχνει το κάθε ζώδιο σε μία σχέση

zodia sxeseis ediva.gr

Κριός: 21 Μαρτίου – 20 Απριλίου

Πάθος. Ο Κριός ψάχνει κάποιον που θα τον κάνει να νιώθει ζωντανός. Κάποιον που θα εξακολουθεί να τον κοιτάζει με μια σπίθα μέσα στα μάτια όσα χρόνια κι αν περάσουν. Που θα τον φιλάει και θα νιώθει την ένταση και όχι ότι έχει καταντήσει ρουτίνα ακόμη και το φιλί.

Ταύρος: 21 Απριλίου – 20 Μαΐου

Εμπιστοσύνη. Αφοσίωση. Αξιοπιστία. Γενικότερα ψάχνει κάποιον που δεν θα τον εξαπατήσει ποτέ. Κάποιον που δεν θα τον κάνει να φοβάται ότι δεν θα τον χάσει. Με λίγα λόγια ψάχνει το άτομο που θα του προσφέρει σιγουριά.

Δίδυμοι: 21 Μαΐου – 21 Ιουνίου

Αποδοχή. Το μόνο που θέλει ένας Δίδυμος είναι ένα άτομο που θα τον καταλαβαίνει ακόμη κι όταν θα κάνει τις τρέλες του. Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική για τους διδύμους, οπότε θέλουν να έχουν δίπλα τους κάποιον που δεν θα κρίνει τις βαθιές τους σκέψεις αλλά και το σκοτεινό τους παρελθόν.

Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Ρομαντισμό. Λένε για τους Ιχθείς αλλά τα καρκινάκια είναι εκείνα που θα προτιμούσαν ένα δείπνο υπό το φως των κεριών, βόλτες στους δρόμους της πόλης χέρι-χέρι με το άλλο τους μισό, πικ-νικ στην παραλία και όλα αυτά τα κλισέ που βλέπουμε στις ρομαντικές ταινίες.

Δες ακόμη πως ζηλεύει το κάθε ζώδιο!

Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Συμβιβασμό. Ο Λέων θέλει πάντα να γίνεται το δικό του, πράγμα το οποίο φυσικά είναι αδύνατο. Γι’ αυτό όμως ψάχνει να βρει μία σύντροφο η οποία θα κάνει υποχωρήσεις και σε πολλές περιπτώσεις θα τον αφήνει να βγαίνει από πάνω ακόμη κι αν πιστεύει ότι εκείνος έχει άδικο.

Με λίγα λόγια τρελαίνονται για τις γυναίκες που δεν τους πάνε κόντρα και δεν τους κάνουν να ζηλεύουν.

Παρθένος: 23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου

Άνεση. Το μόνο που χρειάζεται ένας Παρθένος είναι έναν άνθρωπο με τον οποίο να μπορεί να είναι ο εαυτός του. Πολύ σημαντικό όμως είναι και το να μπορείς να τον κάνεις να αισθάνεται ελκυστικός, ακόμη κι όταν δεν είναι στα καλύτερα του.

Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου

Ειλικρίνεια. Επικοινωνία. Διαφάνεια. Δεν χρειάζονται εντάσεις παρά μόνο να μην τους κρύβεις την αλήθεια και να λες πάντα το πως αισθάνεσαι, σαν να μιλάς με τον καλύτερο σου φίλο!

Δες ακόμη τι δικαιολογία βρίσκει το κάθε ζώδιο για το Friendzone!

Σκορπιός: 24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου

Ευτυχία. Δεν ζητάνε πολλά, μόνο κάποιον που θα τους κάνει χαρούμενους και μόνο που θα τον σκέφτονται και θα σηκώνονται με ενθουσιασμό από το κρεβάτι τους κάθε πρωί. Κάποιον που θα τους κάνει να χαμογελούν κάθε φορά που διαβάζουν τα μηνύματα του και θα τους δείχνει συνεχώς την αγάπη του.

Τοξότης: 23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Χώρο. Ο Τοξότης δεν μπορεί τους περιορισμούς και θέλει να παραμείνει αυτάρκης, ακόμη κι αν ξέρει ότι βασίζεται επάνω στο άλλο του μισό για πολλά πράγματα. Χρειάζεται κάποιον που θα καταλαβαίνει τις ανάγκες του και φυσικά που δεν θα τον επικρίνει για το ότι θέλει να είναι και λίγος μόνος του κάποιες στιγμές.

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

Διέγερση. Οι ευφυείς συζητήσεις είναι το κλειδί για μία σχέση με έναν Αιγόκερω. Ψάχνει κάποιον που θα τον βοηθήσει να επεκτείνει τους ορίζοντες του και θα τον βάζει σε δημιουργικές σκέψεις.

Υδροχόος: 21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

Υποστήριξη. Ο Υδροχόος ψάχνει κάποιον που θα τον βοηθήσει να συνεχίσει να κάνει μεγάλα όνειρα, είτε γενικότερα για την ζωή του είτε για τα επαγγελματικά του. Δηλαδή, κάποιον που θα τον ενθαρρύνει σε κάθε του κίνηση και θα πιστεύει στον δυναμισμό και τις ιδέες του.

Και το βασικότερο; Σιχαίνεται τους ανθρώπους που δεν είναι αισιόδοξοι!

Δες ακόμη 5 πράγματα που σιχαίνεται το κάθε ζώδιο!

Ιχθείς: 20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Γέλιο. Το ιδανικό ταίρι για τον Ιχθύ είναι το άτομο με το οποίο θα μπορεί να κάνει τα λεγόμενα inside jokes και θα τον κάνει να κλαίει από τα γέλια. Ακριβώς δηλαδή όπως θα έκανε με τον καλύτερο του φίλο. Αν δεν μπορείς να πιάσεις το χιούμορ του απλά θα σε προσπεράσει!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ