5+1 τύποι άντρα που πρέπει να αποφεύγεις!

by ediva

Υπάρχουν πάρα πολλοί τύποι άντρα που θα έπρεπε να αποφύγεις, βέβαια μιλάμε αν ψάχνεις για μια σοβαρή σχέση με μέλλον και όχι για κάτι μόνο για τις διακοπές! Για να μην τα ρίχνουμε και όλα στους άντρες, είμαστε και εμείς λίγο του δεν ξέρω τι θέλω.

Πάνω κάτω όλες μας τους ξέρουμε αυτούς τους τύπους είτε επειδή τους έχουμε συναντήσει, είτε επειδή έχουμε ακούσει από τις φίλες μας. Το θέμα είναι το αν μπορείς να τον αναγνωρίσεις όταν βρίσκεσαι μέσα σε μια σχέση. Αλλά μην αγχώνεσαι γι αυτό είναι εδώ το ediva.gr για να σου αναφέρει όλους τους τύπους άντρα προς αποφυγή και να σου χτυπήσει το καμπανάκι της επικινδυνότητας.

Μιας και το επιβάλουν οι μέρες, ή ο μήνας για να το θέσω καλύτερα, θα ξεκινήσουμε με τον γνωστό σε όλες μας κολλημένο με την μπάλα.

Εμένα προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου να βλέπω ποδόσφαιρο, αλλά κάτσε φίλε μου είπαμε να παρακολουθώ όχι να ξεχνάω πως είναι το έξω όταν παίζει η ομάδα σου. Και το άλλο το κουλό; Δεν παρακολουθεί μόνο την ομάδα του αλλά και Όοοολες τις άλλες, ε αν είναι δυνατόν. Και είναι ο κλασικός τύπος ο αραγμένος σε έναν καναπέ, χωρίς να σηκώνει ποτέ το τηλέφωνο και χωρίς καν να σε θέλει στην παρέα του. Ε όχι αγάπη μου, αν ήξερα ότι θέλεις να βλέπεις αγοράκι δεν θα έμπλεκα μαζί σου.

Ο επόμενος που έχει σειρά είναι ο περιβόητος Μαμάκιας!

Κορίτσια απορώ πως πολλές δεν τον καταλαβαίνεται αμέσως. Φαίνεται εξ αρχής. χτυπάει το τηλέφωνο και είναι η μαμά του, έχει φτάσει 30-35 και μένει ακόμη με την μαμά (Προσοχή! όχι με την οικογένεια του, Όχι! Αναφέρεται μόνο στην μαμά). Επίσης η μαμά του τα κάνει όλα καλύτερα! Απλά διώξτε τον δεν αλλάζει ο άνθρωπος λέμε.

Τώρα πάμε στον μη κοινωνικό, αυτόν που δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τους φίλους σου.

Άν σε ήθελε πραγματικά θα ήθελε να γνωρίσει τους φίλους σου και όχι συνέχεια να το αποφεύγει, γιατί όπως λέμε δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιός είσαι, άρα το συμπέρασμα;;
Δεν θέλει να σε μάθει, είναι απλό!

Επόμενος στο στόχαστρο ο κύριος “Δεν ξέρω τι θέλω”

Μην χάνεις τον χρόνο σου άσκοπα μαζί του, την μία σε θέλει, την άλλη τον πνίγει η σχέση σας, μετά θέλει να σε παντρευτεί και να κάνει οικογένεια και άντε πάλι από την αρχή.
Ε όχι αγάπη μου δεν θα σε περιμένω προσπαθώντας να φτιάξω το πάζλ μπας και πάρω καμιά απάντηση.

Τώρα που πήρα φόρα περνάμε στον τσιγκούνη!!

Ναι καλά κατάλαβες αυτόν που σε αφήνει να πληρώνεις και όχι μόνο τα δικά σου αλλά και τα δικά του κάνοντας τον ανήξερο..
Δεν λέω να πληρώνει εκείνος σε κάθε έξοδο και για τα πάντα, έλεος δεν ψάχνεις χορηγό αλλά και το άλλο άκρο πάει πολύ. Και δεν αλλάζει αυτός ο χαρακτήρας.
Γι’αυτό τι κάνουμε κορίτσια;;; Του βάζουμε Χ

Και για να ολοκληρώσω ο τελευταίος τύπος άντρα που αποφεύγουμε είναι εκείνος που μόλις καταφέρει να σε ρίξει στο κρεβάτι, αμέσως μετά χάνει το ενδιαφέρον του, βαριέται, δεν έχει πολύ καλή σχέση με το τηλέφωνο του, βγαίνει συνέχεια με τους φίλους του, τα γνωστά σε όλες μας. Μην κάθεσαι και σκας, απλά ψάξε αλλού, δεν τραβάει πως το λένε! Σε γενικές γραμμές πρέπει να προσέχεις το κάθε τι απλά για να καταφέρεις να περάσεις και εσύ καλά.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts