4 Τρόποι να κάνεις γυμναστική στη θάλασσα!

by ediva

Αν η θάλασσα είναι για σένα ο καλοκαιρινός παράδεισος και όχι απλά ένα μέσο για να κάνεις ηλιοθεραπεία χωρίς να βρέξεις τα μαλλιά σου, μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για να τονώσεις πολύ το σώμα σου. Άλλωστε η γυμναστική στη θάλασσα και την άμμο έχουν διπλάσια αποτελέσματα από την γυμναστική στο σπίτι.

Η άμμος που συνεχώς μετακινείται προκαλεί την ενεργοποίηση πολλών περισσότερων μυών, ενώ η θάλασσα κάνει άμεση σύσφιξη στο δέρμα. Για αυτούς τους λόγους η παραλία είναι μία ευκαιρία για διασκέδαση αλλά είναι επίσης το πιο κατάλληλο μέρος για να κάνεις γυμναστική.

Πως θα κάνεις γυμναστική στη θάλασσα!

 

Το κολύμπι

gynaika kolympaei

Με το κολύμπι σμιλεύεται το σώμα γιατί γυμνάζεται έντονα και ταυτόχρονα συσφίγγεται το δέρμα. Έτσι αν σου αρέσει πολύ η θάλασσα μην μείνεις στο ίδιο σημείο αλλά κολύμπησε για αρκετή ώρα και θα νιώσεις την επίδραση της άσκησης αυτής στους μύες σου αμέσως.

Ασκήσεις στο νερό

askhseis sto nero

Υπάρχουν ασκήσεις που μπορείς να κάνεις μέσα στο νερό που θα τονώσουν πολύ το σώμα σου. Η άσκηση ποδήλατο μέσα στο νερό γυμνάζει παράλληλα τα πόδια, τους γλουτούς και τους κοιλιακούς! Είναι μία άσκηση που καίει λίπος γρήγορα και σχετικά εύκολα. Δες επίσης 5 Διασκεδαστικές ασκήσεις στη θάλασσα για γρήγορη σύσφιξη

Τρέξιμο ή περπάτημα στην άμμο

treksimo sthn ammo

Το τρέξιμο στην άμμο είναι πιο δύσκολο από το jogging που κάνεις συνήθως. Οι θερμίδες που καίγονται είναι τριπλάσιες όμως και τα αποτελέσματα στο σώμα επίσης πολλά περισσότερα. Η εναλλακτική του είναι το απλό περπάτημα στην άμμο που θα σε κάνει να κάψεις διπλάσιες θερμίδες από το κανονικό περπάτημα ενώ θα απολαμβάνεις τον ήλιο και την θέα της θάλασσας. Δες επίσης Πως να χάσεις βάρος σε 21 μέρες με περπάτημα!

Τένις ή βόλεϊ με παρέα

volley sth thalassa

Η διασκέδαση στην παραλία είναι μεγαλύτερη όταν παίζεις με την παρέα σου τένις ή βόλεϊ! Αν παίξεις για μία ώρα θα κάψεις πολλές θερμίδες και λίπος, γιατί η άμμος αναγκάζει το σώμα να ισορροπεί και έτσι το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει. Παράλληλα θα αποκτήσεις ένα τέλειο μαύρισμα. Θυμήσου να χρησιμοποιείς αντηλιακό και καπέλο για να αποφύγεις κάποιο ηλιακό έγκαυμα. Δες επίσης Τα 5 καλύτερα αντηλιακά προσώπου για το 2018!

Related Posts