μακιγιάζ μεγάλα μάτια ediva.gr

6 Tips μακιγιάζ για να φαίνονται μεγαλύτερα τα μάτια σου

by ediva-author

Όσο μεγάλα μάτια και να έχεις, πάντα θέλεις να τα κάνεις να δείχνουν μεγαλύτερα και πιο σαγηνευτικά! Ακόμα όμως και αν τα μάτια σου είναι σχετικά μικρά, μπορείς με το σωστό μακιγιάζ ματιών να τα κάνεις να φαίνονται διπλάσια!

Το ediva.gr σου δίνει μερικά tips μακιγιάζ για να φαίνονται τα μάτια σου πολύ μεγαλύτερα!

 

 

 

 

#1 Φρύδια.

Το βασικό για να φαίνεται το μάτι μεγαλύτερο είναι τα σωστά φρύδια. Δεν είναι απαραίτητο να είναι πολύ λεπτά, άλλωστε τα χοντρά φρύδια δίνουν τύπο. Αυτό που χρειάζεται είναι να είναι περιποιημένα πάντα. Μην αφήνεις ποτέ τις μικρές τριχούλες που βγαίνουν. Όποτε βλέπεις μία βγάζε την και μην το κάνεις πρόγραμμα για μια φορά την εβδομάδα.

μακιγιάζ μεγάλα μάτια ediva.gr

#2 Κονσίλερ

Ένα καλό κονσίλερ για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους είναι αρκετό. Όταν έχεις μαύρους κύκλους τραβούν την προσοχή και θαμπώνουν το μάτι. Ακόμα και να μην έχεις το πρόβλημα των κύκλων, το κονσίλερ θα φωτίσει το βλέμμα σου πάρα πολύ.

μακιγιάζ μεγάλα μάτια ediva.gr

#3 Βάλε τη σωστή σκιά ματιών

Επέλεξε μια ανοιχτόχρωμη σκιά για όλο το βλέφαρο μέχρι τα φρύδια. Ιδανικό χρώμα είναι το μπεζ. Κάνε με μια πιο σκούρα σκιά μια ωραία γωνία φροντίζοντας να τη σβήσεις καλά με μια πιο ανοιχτόχρωμη, προς τη μέση του βλεφάρου

μακιγιάζ μεγάλα μάτια ediva.gr

#4 Μεγάλες και έντονες βλεφαρίδες

Οι βλεφαρίδες παίζουν το σημαντικότερο ρόλο στο βλέμμα. Φρόντισε να περάσεις τουλάχιστον δύο στρώσεις μάσκα τις βλεφαρίδες σου τονίζοντας περισσότερο τις εξωτερικές. Η μάσκαρα θα ενισχύσει το βλέμμα σου και θα μεγαλώσει σημαντικά τα μάτια σου.

μακιγιάζ μεγάλα μάτια ediva.gr

#5 Eyeliner ή μολύβι ματιών

Με ένα σκουρόχρωμο μολύβι ματιών ξεκίνα από τη μέση του πάνω βλεφάρου μέχρι την άκρη και φρόντισε η γραμμή να καταλήγει λίγο πιο έξω από το πάνω βλέφαρο. Αυτό θα κάνει το μάτι σου να φαίνεται μεγαλύτερο αλλά θα τονίσει και τις βλεφαρίδες σου. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις, είναι η γραμμή του eyeleiner να μην είναι πολύ χοντρή και ”κλείνει” τις βλεφαρίδες σου. Προτίμησε να την κάνεις όσο πιο λεπτή μπορείς και σύριζα στο βλέφαρο.

μακιγιάζ μεγάλα μάτια ediva.gr

#6 Λευκό μολύβι ματιών

Με ένα λευκό μολύβι ματιών, πέρνα την εσωτερική γωνία του ματιού σου, αλλα και όλο το κάτω βλέφαρο. Να προτιμάς πάντα ανοιχτόχρωμο μολύβι στο κάτω εσωτερικό βλέφαρο που δίνει φως στα μάτια, ενισχύει το λευκό του ματιού, κάνει τα μάτια να δείχνουν πιο ξεκούραστα και ταυτόχρονα μεγαλύτερα!

μακιγιάζ μεγάλα μάτια ediva.gr

Related Posts