τρόποι για να μη φαίνονται οι τιράντες του σουτιέν

4 Τρόποι για να μη φαίνεται το σουτιέν κάτω από τα ρούχα!

by ediva

Οι τιράντες και το κούμπωμα του σουτιέν είναι λίγο ενοχλητικά στην όψη, ειδικά όταν φοράς ρούχα με όμορφα ντεκολτέ ή εξώπλατα. Μάλιστα πολύ συχνό είναι να ξεχωρίζουν χρωματικά κάτι που μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι μη προσεγμένη ή πρόχειρη και γενικά έτσι να ‘κατεβαίνει’ η εικόνα σου.

Βέβαια, κυκλοφούν και ειδικά διαμορφωμένα σουτιέν όπως πχ για τοπ με χαμηλό ντεκολτέ ή για halterneck tops. Όμως, είναι πρακτικά αδύνατον και παράλογο να έχεις διαφορετικά σουτιέν για κάθε είδος μπλούζας. Ευτυχώς υπάρχουν τρόποι και κόλπα για να κρύβεις τα σημεία του σουτιέν που δε θες να φαίνονται και που μπορούν να εφαρμοστούν σε κάθε τύπο σουτιέν. Ας δούμε λοιπόν 4 tricks για να μη φαίνεται το σουτιέν κάτω από τα ρούχα!

Πως να κρύψεις τις τιράντες και το κούμπωμα του σουτιέν!

 

1. Αγόρασε ένα κλιπ που πιάνει και κρατάει ενωμένες τις τιράντες!

κλιπ για τις τιράντες του σουτιέν

Ένα προϊόν που θα σε σώσει είναι τα κλιπ για τιράντες. Αυτά τα μικρά, συνήθως πλαστικά, εξαρτήματα κρατούν ενωμένες τις τιράντες έτσι ώστε να μη φαίνονται. Για τον ίδιο σκοπό υπάρχει και το trend όπου χρησιμοποιείς παραμάνα ή συνδετήρα, υπάρχει όμως ο κίνδυνος να σπάσουν επομένως δεν στο συνιστούμε. Έτσι κι αλλιώς τα ειδικά κλιπ είναι εξειδικευμένα για ακριβώς αυτή τη δουλειά επομένως είναι και πιο σταθερά.

Αγόρασε κλιπ για τιράντες του σουτιέν εδώ!

Δες επίσης: 5 Σουτιέν για εξώπλατα φορέματα!

2. Για τα εξώπλατα σου, πρόσθεσε μια επέκταση στο κούμπωμα του σουτιέν!

βήματα εφαρμογής επέκτασης σουτιέν

Για μπλούζες και φορέματα με χαμηλά ανοίγματα στη πλάτη, η καλύτερη λύση για να έχεις τη μέγιστη στήριξη στο στήθος είναι να βάλεις μια επέκταση που δένει μπροστά. Έτσι το κούμπωμα του σουτιέν στη πλάτη παραμένει στα πλάγια και χαμηλότερα από ότι θα ήταν εάν το είχες κουμπώσει κανονικά και έτσι δεν φαίνεται στις εξώπλατες μπλούζες σου!

Δες επίσης: 10 Χρήσιμα hacks για το σουτιέν σου που πρέπει να γνωρίζεις!

3. Δοκίμασε τα boob tapes/κολλητική ταινία για το στήθος!

κολλητική ταινία για το στήθος

Υπάρχουν ρούχα στα οποία το σουτιέν φαίνεται ότι και να κάνεις, ακόμα και με κλιπ ή επέκταση. Εκεί η καλύτερη λύση είναι τα boob tapes δηλαδή οι κολλητικές ταινίες για το στήθος. Τα boob tapes λειτουργούν ως εξής: διαλέγεις tape στο χρώμα του δέρματος σου, κόβεις κομμάτια και καλύπτεις το στήθος σου με τη ταινία όπως και στη παραπάνω φωτογραφία.

Εάν έχεις μικρό ή μεσαίο στήθος θα σε βολέψει πάρα πολύ αυτό το trick. Στις γυναίκες με μεγάλο και βαρύ στήθος είναι δυνατή η χρήση των κολλητικών ταινιών απλώς θα χρειαστεί μεγαλύτερη ποσότητα και καλή τοποθέτηση έτσι ώστε να παρέχεται η σωστή στήριξη.

Αγόρασε κολλητική ταινία για το στήθος εδώ!

Δες επίσης: 5 Συμβουλές για να βρείτε το σωστό σουτιέν

4. Ράψε cups στα εξώπλατα τοπάκια και φορέματα σου!

cups ραμμένα σε εξώπλατα φορέματα

Δες επίσης: Γιατί πρέπει να πετάξεις τα παλιά σουτιέν σου!

Μια μόνιμη λύση στο να μη φαίνεται το σουτιέν σου είναι να ράψεις cups στο ρούχο σου. Cups μπορείς να βρεις σε διάφορα μαγαζιά, μπορείς όμως να έχεις ήδη από παλιά σουτιέν που δε φοράς πια. Με τον τρόπο αυτό δε θα χρειαστεί να ξανά ασχοληθείς με το τι σουτιέν να βάλεις για να μη φαίνεται!

Related Posts