ginaika kanei sima na min milame

15 Tips για να τον κερδίσεις από το πρώτο ραντεβού!

by ediva

Άλλο ένα Σάββατο βράδυ που έχεις βγει με τις φίλες σου για ποτό. Και όπως διασκεδάζετε και χορεύετε, ξαφνικά  έρχεται και σου μιλάει. Ναι, έρχεται και σου μιλάει εκείνος ο κούκλος που όλο το βράδυ τσέκαρες με την άκρη του ματιού σου. Μετά από λίγο σου ζητάει να βγείτε ραντεβού αύριο το βράδυ.

Εσύ φυσικά και δέχεσαι. Όμως, όταν ξαπλώνεις σε βασανίζει η σκέψη ” Και αν αύριο τα κάνω θάλασσα; Τι πρέπει να κάνω για να μην ξενερώσει; ”. Μην αγχώνεσαι, για αυτό είμαι εγώ εδώ, για να σου πω τα 15 tips για να τον κερδίσεις από το πρώτο ραντεβού. Δες επίσης πώς θα δείχνεις εντυπωσιακή στο πρώτο ραντεβού!

Πως να τον κερδίσεις στο πρώτο ραντεβού!

 

1) Να είσαι ο εαυτός σου

be yourself


Το πρώτο και πιο βασικό tip που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι να είσαι ο εαυτός σου. Τι νόημα έχει να τον εντυπωσιάσεις υποδυόμενη κάποια άλλη; Το θέμα είναι του αρέσεις για αυτό που είσαι και όχι αυτό που προσποιείσαι ότι είσαι.

”Μα μου αρέσει πολύ και δεν θέλω να τον χάσω”. Συμφωνώ ότι είναι ακριβώς ο τύπος σου, είναι ψηλός, είναι γυμνασμένος, είναι γοητευτικός, έχει όλα αυτά που έψαχνες. Ε και; Έχουν σημασία όλα αυτά εάν δεν του αρέσεις για αυτό που πραγματικά είσαι; Και βέβαια όχι. Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε θέλει όπως ακριβώς είσαι και να αποδεχτεί τα όποια ελαττώματά σου.

2) Αυτοπεποίθηση

i angelina jolie ekpneei autopepithisi

Μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση είναι η πιο seχy γυναίκα μέσα σε ένα χώρο. Δεν είναι ψέμα άλλωστε το ότι η αυτοπεποίθηση είναι αυτό που μαγνητίζει έναν άντρα. Το να δείχνεις ανασφαλής μόνο αρνητικά αποτελέσματα θα φέρει. Το ξέρω πως θα έχεις άγχος και ότι το τελευταίο πράγμα που θα νιώθεις για τον εαυτό σου θα είναι αυτοπεποίθηση, αλλά πάλεψε το. Θα δεις ότι στη συνέχεια, όταν χαλαρώσεις, θα σου βγει φυσικά.

3) Υποστήριξε τις απόψεις σου

ginaika pou pernaei kala se estiatorio

Όλοι οι άνθρωποι έχουμε διαφορετικές απόψεις. Αυτό όμως δεν είναι κάτι κακό. Άρα, το να συμφωνείς διαρκώς με τις δικές του απόψεις μπορεί μεν να είναι το πιο εύκολο πράγμα που μπορείς να κάνεις αλλά εκτός από το ότι είναι αφόρητα βαρετό, δείχνει κιόλας ότι δεν έχεις δική σου άποψη για τα πράγματα.

Μην φοβηθείς να πεις την άποψή σου και να είσαι ειλικρινής μαζί του. Εξάλλου, η ύπαρξη διαφορετικών απόψεων μπορεί να σταθεί αφορμή για πολύ ωραίες συζητήσεις. Άσε που μπορεί να εκτιμήσει το ότι είσαι πιστή στις απόψεις σου.

4) Φόρεσε κάτι που σε κάνει να νιώθεις ωραία

ginaika posarei deixnontas to rouxo tis


Προφανώς και θέλεις να είσαι ωραία στο πρώτο σας ραντεβού αλλά αυτό δεν αναιρεί το ότι πρέπει να νιώθεις άνετα με αυτό που φοράς. Θα έχεις ήδη αρκετά άγχη εκείνη τη στιγμή. Το να έχεις στο μυαλό σου να κατεβάζεις διαρκώς το σούπερ στενό φόρεμα που επέλεξες να βάλεις δεν πρέπει να είναι ένα από αυτά. Επέλεξε ένα κομψό, κολακευτικό σύνολο στο οποίο να νιώθεις άνετα.

5) Δώσε προσοχή

ginaika pou prosexei ti tis lee o andras

Το πρώτο ραντεβού δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να σκεφτείς τι δουλειές έχεις να κάνεις αύριο το πρωί. Δώσε σημασία στο τι λέει. Μπορεί να σας οδηγήσει σε υπέροχες συζητήσεις. Εκείνος θα θέλει να διαπιστώσει αν ταιριάζετε οπότε το να μπορείς να του κρατάς το ενδιαφέρον συζητώντας είναι πολύ σημαντικό.

6) Χαλάρωσε και απόλαυσε το

zeugari sizitaei kai gelaei pinontas kafe

Το άγχος δεν ωφέλησε ποτέ κανέναν! Έχεις βγει ραντεβού με κάποιον που σου αρέσει πολύ, οπότε χαλάρωσε και απόλαυσε το. Εξάλλου, για να σου ζήτησε να βγείτε του αρέσεις ήδη, οπότε ποιος ο λόγος να αγχώνεσαι; Απλά αφέσου και απόλαυσε την παρέα του χωρίς να σκέφτεσαι την κάθε σου κίνηση.

7) Μην κοιτάς συνέχεια το κινητό σου

ginaika koitaei to kinito tis se rantevou

Ποιος ο λόγος να ασχολείσαι διαρκώς με το κινητό σου όταν έχεις βγει ραντεβού με κάποιον που σου αρέσει; Βάλτο στην τσάντα σου και βγάλτο μόνο εάν θες να του δείξεις κάτι αστείο. Το κέντρο της προσοχής σου πρέπει να είναι στραμμένο σε εκείνον και όχι στην αρχική σου σελίδα στο Facebook.

8) Μην ανοίγεσαι πολύ 

ginaika kanei sima na min milame

Βεβαίως είναι πολύ σημαντικό να γνωρίσει ο ένας τον άλλον στο πρώτο ραντεβού, αλλά δεν χρειάζεται να του διηγηθείς ολόκληρη την ιστορία της ζωής σου. Καταρχάς, είναι το πρώτο ραντεβού, δεν τον νοιάζει ακόμα να μάθει όλες αυτές τις λεπτομέρειες και ούτε αυτό θα τον βοηθήσει στο να καταλάβει εάν ταιριάζετε. Κράτα τη συζήτηση όσο πιο απλή γίνεται.

9) Απέφυγε το πολύ αλκοόλ

diafora sfinakia pano sti bara

Σε παρακαλώ πολύ, όσο άγχος και αν έχεις, μην πιείς πολύ. Σε κανέναν άντρα δεν αρέσει η κοπέλα του να είναι μεθυσμένη, πόσο μάλλον η κοπέλα με την οποία βγήκε ραντεβού πρώτη φορά. Άσε που το αλκοόλ μπορεί να σε οδηγήσει να πεις πράγματα που για κανένα λόγο δεν πρέπει να αναφέρεις στο πρώτο ραντεβού (για παράδειγμα για τον πρώην σου). Περιορίσου το πολύ στα δύο ποτά. Οι περισσότεροι λένε τρία, αλλά αν είσαι μικροκαμωμένη, είναι πάρα πολλά.

10) Φλέρταρε

zeugari flertarei se bar

Μην φοβηθείς να τον φλερτάρεις. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι πρέπει να το παρακάνεις και να φτάσεις στο άλλο άκρο, δηλαδή να γίνεις πρόστυχη. Δείξε του ότι σε ενδιαφέρει και άφησε λίγο την άταχτη πλευρά σου να βγει προς τα έξω (με μέτρο πάντα). Ιντρίγκαρέ τον!

Διάβασε επίσης : 3 tips για ένα επιτυχημένο φλερτ 

11) Μην παραπονιέσαι και μην έχεις αρνητική στάση

emma stone gkrimatsa disareskeias

Σε κανέναν δεν αρέσει να συναναστρέφεται με αρνητικούς ανθρώπους. Ειδικά στο πρώτο ραντεβού, το να είσαι αρνητική δίνει πολύ κακή εντύπωση και είναι απωθητικό. Θες να δείξεις στο συνοδό σου πόσο ευχάριστη και τέλεια είσαι ώστε να θέλει να βρίσκεται γύρω σου, σωστά; Ο αρνητισμός δεν έχει καμία θέση λοιπόν.

12) Μίλησε για τα ενδιαφέροντα σου

zeugari gelaei eno troei se estiatorio

Κάτι που θα μετρήσει πολύ θετικά, είναι να του μιλήσεις για τα ενδιαφέροντα σου και για το τι αγαπάς να κάνεις. Το να έχει κάποιος ενδιαφέροντα είναι κάτι που αρέσει στους ανθρώπους. Το να του δείξεις ότι παθιάζεσαι με κάτι μπορεί να τον οδηγήσει πιο εύκολα στο να σκεφτεί ότι μπορεί να έχεις το ίδιο πάθος και ενδιαφέρον και για αυτόν.

13) Φυσική επαφή

zeugari pou flertarei

Το να τον αγγίζεις κατά διαστήματα δείχνει ενδιαφέρον. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια σε καμία περίπτωση ότι πρέπει να ξεπεράσεις τα όρια. Επίσης, αγγίζοντας τον όχι μόνο του δείχνεις ότι περνάς καλά, αλλά τον βοηθάς να αποβάλει το άγχος του. Ναι, δεν είσαι μόνο εσύ αγχωμένη για αυτό το ραντεβού!

14) Γέλα

zeugari pou gelai se estiatorio

Γέλα πολύ και μάλιστα ελεύθερα. Εάν πιστεύεις μάλιστα ότι είναι αστείος πες του το. Δεν υπάρχει λόγος να το παίζεις δύσκολη και να τον κάνεις να προσπαθεί να βρει τρόπους να σε κάνει να γελάσεις. Δεν είναι κακό να του δείξεις ότι περνάς πολύ ωραία μαζί του και ότι σου αρέσει. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι στους άντρες αρέσει να κάνουν μια γυναίκα να γελάει.

 15) Πες του ότι έχεις άγχος

zeugari pou gelaei trogontas proino

Εάν έχεις άγχος θα φανεί ούτως ή άλλως. Οπότε, τι καλύτερο από το να του το πεις; Μπορείς να το μετατρέψεις σε κομπλιμέντο και να του πεις ότι αυτός σου προκαλεί άγχος. Αν δε, του το πεις με έναν ντροπαλό, ναζιάρικο τρόπο μπορεί να τον κάνεις να κοκκινίσει. Άλλωστε, μπορεί να έχει και εκείνος άγχος και το να του το πεις να σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά και να σπάσει τον πάγο.

Δες επίσης: 20 Ερωτήσεις για να ξεκινήσεις μια συζήτηση στο πρώτο ραντεβού!

Βρήκες αυτά τα tips χρήσιμα; Πες μου την άποψή σου στα σχόλια.

Related Posts