γυναίκα κάνει σχοινάκι σαλόνι αξεσουάρ γυμναστικής

7 Αξεσουάρ γυμναστικής για να γυμναστείς σωστά στο σπίτι!

by tzinav

Μπορεί να μένουμε σπίτι αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η γυμναστική μας πρέπει να μένει πίσω. Εξάλλου υπάρχουν τόσες πολλές ασκήσεις που μπορούμε να κάνουμε χρησιμοποιώντας μόνο μερικά αξεσουάρ γυμναστικής που είναι πολύ εύκολο να βρούμε. Έτσι, δε θα χάσουμε τη φυσική μας κατάσταση και δε θα πάρουμε κιλά παρόλο που δε βγαίνουμε από το σπίτι.

Μην χάνεις λοιπόν τη φόρμα σου τις μέρες αυτές και ανακάλυψε 7 αξεσουάρ γυμναστικής για να γυμναστείς σωστά και αποτελεσματικά ακόμα και στο σπίτι!

Βρες το κατάλληλο εξοπλισμό για να γυμναστείς στο σπίτι!

 

1. Στρώμα γυμναστικής

ροζ στρώμα γυμναστικής

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά! Ένα στρώμα γυμναστικής είναι απαραίτητο όποιο είδος γυμναστικής κι αν επιλέξεις να κάνεις στο σπίτι. Ειδικά αν θέλεις να κάνεις pilates αλλά ακόμα και απλούς κοιλιακούς ένα στρώμα είναι απαραίτητο για να μην καταπονείς το σώμα σου. Άσε που ένα στρώμα γυμναστικής θα σου φανεί χρήσιμο ακόμα κι όταν ξαναπάς στο γυμναστήριο, αφού για λόγους υγιεινής είναι καλύτερο να έχεις το δικό σου.

Δες μεγάλη ποικιλία από στρώματα γυμναστικής εδώ.

Δες επίσης: 5 Ασκήσεις για να αποκτήσεις καλοσχηματισμένους γλουτούς!

2. Σχοινάκι

ροζ σχοινάκι γυμναστικής

Η αερόβια άσκηση είναι απαραίτητη για μια καλή φυσική κατάσταση. Και μια καλή ιδέα για αερόβια γυμναστική δεν είναι άλλη από το σχοινάκι, αφού εκτός από το ότι είναι διασκεδαστικό συμβάλλει στην καύση θερμίδων, στην τόνωση των μυών και στην ενίσχυση του κυκλοφορικού.

Αγόρασε λοιπόν τα σχοινάκι που χρειάζεσαι εδώ.

3. Βαράκια

πράσινο βαράκι πέντε κιλών αξεσουάρ γυμναστικής

Τα βαράκια είναι ένα αξεσουάρ γυμναστικής απαραίτητο όποιο σημείο του σώματος κι αν θες να εκγυμνάσεις. Για το λόγο αυτό ένα τουλάχιστον σετ από βαράκια είναι απαραίτητο. Προτίμησε να πάρεις μέτριου βάρους βαράκια κι όχι πολύ βαριά αφού πάντα είναι καλό όταν σηκώνεις πολλά βάρη να υπάρχει επίβλεψη γυμναστή. Έτσι, τώρα προτίμησε ένα σετ βαράκια μέχρι 10 κιλά.

Βρες αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι εδώ.

Δες επίσης: 5 Αποτελεσματικές ασκήσεις γυμναστικής στο σπίτι!

4. Μπάλα γυμναστικής

μοβ μπάλα γυμναστικής

Η μπάλα γυμναστικής είναι ένα τέλειο αξεσουάρ για την άσκηση σου, ειδικά αν κάνεις pilates. Εκτελώντας τις ασκήσεις στη μπάλα βελτιώνεις την ισορροπία σου και τη στάση του σώματος και μάλιστα χωρίς να επιβαρύνεις τις αρθρώσεις σου. Μπορεί να μοιάζει διασκεδαστική αλλά ξέρουμε ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για πολύ δύσκολες ασκήσεις αν είσαι προχωρημένη!

Δες μια μεγάλη ποικιλία σε μπάλες και διάλεξε αυτή που σου ταιριάζει εδώ.

Δες επίσης: 5 Αποτελεσματικές ασκήσεις σύσφιξης για ολόκληρο το σώμα!

5. Λάστιχα

γκρι λάστιχο πράσινη λαβή αξεσουάρ γυμναστικής

Αν θέλεις έναν εξοπλισμό με τον οποίο μπορείς να εκτελέσεις πολλές ασκήσεις αλλά να ξεφεύγει από τα κλασικά βαράκια τότε η καλύτερη επιλογή είναι τα λάστιχα. Μάλιστα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ασκήσεις για όλο το σώμα. Ανάλογα με την αντίσταση του λάστιχου ρυθμίζεται και η δυσκολία της άσκησης: όσο μεγαλύτερη η αντίσταση τόσο πιο δύσκολη η άσκηση.

Βρες τα λάστιχα που θέλεις εδώ.

Δες επίσης: 6 Ασκήσεις για γυμναστική με λάστιχα στο σπίτι!

6. Ελλειπτικό

μαύρο ελλειπτικό

Ένα όργανο γυμναστικής είναι πλέον πιο απαραίτητο από ποτέ στο σπίτι σου. Αν θέλεις λοιπόν να γυμνάσεις όλο σου το σώμα, χωρίς κραδασμούς τότε το όργανο που χρειάζεσαι είναι το ελλειπτικό. Ακόμα και μέσα στο σπίτι θα καταφέρεις να κάψεις πολλές θερμίδες, να μειώσεις το λίπος σου και να βελτιώσεις το μεταβολισμό σου.

Βρες το κατάλληλο ελλειπτικό σε προσφορά εδώ.

Δες επίσης: 8 Εφαρμογές για να χάσεις βάρος στο σπίτι!

7. Ποδήλατο

καθιστό ποδήλατο μαύρο μεταλλικό

Το ποδήλατο είναι ένα ακόμα όργανο για αερόβια άσκηση που βελτιώνει τη φυσική σου κατάσταση. Αν θέλεις λοιπόν ένα όργανο που να επικεντρώνεται στους μυς των ποδιών και τους γλουτούς τότε το στατικό ποδήλατο είναι αυτό που ψάχνεις! Θα βρεις τόσο όρθιο όσο και καθιστό ποδήλατο, αλλά αν έχεις ευαισθησία στη μέση σου προτίμησε το καθιστό.

Βρες το κατάλληλο ποδήλατο για τις ανάγκες σου εδώ.

Related Posts