Καλοκαιρινή διακόσμηση εξωτερικού χώρου

8 Ιδέες για καλοκαιρινή διακόσμηση στο σπίτι!

by ediva

Το καλοκαίρι είναι η τέλεια αφορμή για να ανανεώσεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου. Υπάρχουν πολλές ιδέες για καλοκαιρινή διακόσμηση στο σπίτι, που μπορούν να φρεσκάρουν την ατμόσφαιρα. Το καλοκαίρι είναι μια εποχή που έτσι και αλλιώς σε αναγκάζει να κάνεις κάποιες αλλαγές.

Όπως το να αλλάξεις τα χαλιά, τα ριχτάρια και γενικότερα να ελαφρύνεις το σπίτι λόγω της ζέστης. Νέα χρώματα στο σπίτι, ελαφριά υφάσματα στο σαλόνι και εννοείται η διακόσμηση στο μπαλκόνι ή στην αυλή είναι τα κύρια στοιχεία μιας καλοκαιρινής διακόσμησης. Δοκίμασε τις παρακάτω ιδέες και φέρε την καλοκαιρινή διάθεση στο σπίτι σου.

 8 Ιδέες για να διακοσμήσεις το σπίτι σου το καλοκαίρι!

 

1. Καλοκαιρινή διάθεση σημαίνει χρώμα!

Καλοκαιρινή διακόσμηση χρωματιστα μαξιλαρια στο καθιστικό

Καλοκαιρινα χρώματα στο καθιστικο

Το να καθίσεις στο μπαλκόνι σου το καλοκαίρι και να απολαύσεις το ποτό σου με φίλους ή με την οικογένεια σου είναι από τα καλύτερα της εποχής. Επέλεξε ένα άνετο καθιστικό για τον εξωτερικό σου χώρο που θα εμπνέει και θα είναι άνετο για ατελείωτες συζητήσεις. Φωτεινά, χρωματιστά μαξιλάρια, ριχτάρια και αξεσουάρ είναι ότι πρέπει να προσθέσεις.  Το ίδιο ισχύει και για το σαλόνι και την κουζίνα και γενικά σε όλο το σπίτι. Πινελιές από χρώματα θα φωτίσουν το σπίτι σου.

Δες επίσης: 5 Κυρίαρχες τάσεις για την εσωτερική διακόσμηση το 2020

2. Άλλαξε το κάλυμμα του κρεβατιού σου!

Καλοκαιρινό σχέδιο κάλυμα κρεβατιού

Με το να αλλάξεις το κάλυμμα στο κρεβάτι σου μπορεί να μεταμορφώσει το υπνοδωμάτιο σου πολύ γρήγορα. Προτίμησε ελαφριά υφάσματα όπως το λινό ή το βαμβακερό. Μοτίβα και χρώματα που θυμίζουν παραλία είναι ιδανικά για καλοκαιρινή διακόσμηση στην κρεβατοκάμαρα σου.

Δες επίσης: 6 Απλά tips διακόσμησης για όμορφη κρεβατοκάμαρα!

3. Αντικατέστησε τα χαλιά σου με καλοκαιρινά!

Χαλί καθιστικού καλοκαίρι Χαλί καθιστικού καλοκαίρι

Είτε πρόκειται για τον εσωτερικό χώρο είτε για τον εξωτερικό χώρο στο σπίτι τα χαλιά είναι από τα καλύτερα σημεία εστίασης όταν πρόκειται για διακόσμηση. Πρόσθεσε χαλί με καλοκαιρινά χρώματα και μοτίβα. Αν ακόμη τα μαξιλάρια και τα καθίσματα σου είναι ουδέτερα μπορείς να βάλεις ότι θες για να δημιουργήσεις μια όμορφη αντίθεση.

Δες επίσης: 6 Προτάσεις για την καλοκαιρινή διακόσμηση του σπιτιού σου!

4. Πρόσθεσε φωτισμό στον εξωτερικό σου χώρο!

Φωτισμός στο μπαλκόνι

Επειδή το καλοκαίρι είναι κατάλληλο για να καθίσουμε έξω, δεν πρέπει να λείπει ο φωτισμός. Υπάρχουν πολλές επιλογές για να βάλεις φωτισμό στο μπαλκόνι σου ή στην αυλή σου. Όπως είναι τα κρεμαστά λαμπάκια, φωτιστικά, κεριά  που θα δημιουργήσουν μια όμορφη ατμόσφαιρα.

Δες επίσης: 7 Ιδέες διακόσμησης για ένα πανέμορφο μπαλκόνι!

5.  Ανανέωσε την κουρτίνα του μπάνιου!

Καλοκαιρινή διακόσμηση στο μπάνιο

Με το να αλλάξεις την κουρτίνα στο μπάνιο, είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος για να φωτίσεις τον χώρο. Διάλεξε ένα όμορφο σχέδιο που να σου θυμίζει καλοκαίρι. Αν ακόμη έχεις σετ εποχιακών πετσετών μπορείς να το συνδυάσεις με τη νέα κουρτίνα στο μπάνιο και να αλλάξεις όλη τη διάθεση στο μπάνιο σου.

Δες επίσης: 10 Ιδέες για ανακαίνιση του μπάνιου με στυλ & οργάνωση!

6. Δοκίμασε καλοκαιρινά αρώματα στο σπίτι σου!

Αρωαμτικά κεριά για καλοκαιρινές μυρωδιές στο σπίτι

Διαχύτης αιθέριων ελαίων διακόσμηση

Πέραν από την εικόνα, η διακόσμηση έχει να κάνει και με τη διάθεση και εννοείται με τις μυρωδιές. Τροπικές μυρωδιές και αρώματα από εσπεριδοειδή μπορούν να φέρουν την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα στο σπίτι σου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αρωματικά κεριά ή διαχύτες αιθέριων ελαίων για να αρωματίσεις το χώρο σου.

Δες επίσης: 16 Ιδέες για διακόσμηση με κεριά!

7. Φτιάξε ένα χαλαρό χώρο καθιστικού!

Καλοκαιρινή διακόσμηση με μαξιλάρια δαπέδου

Μαξιλάρια δαπέδου

Πρόσθεσε στο καθιστικό σου μαξιλάρια δαπέδου για να δημιουργήσεις μια χαλαρή, cozy και καλοκαιρινή διακόσμηση. Είτε θα επιλέξεις πολύχρωμα μαξιλάρια ή ένα μεγάλο μαξιλάρι σε στυλ καναπέ, μπορείς να το συνδυάσεις με ένα  χαμηλό τραπεζάκι για να πετύχεις ένα χώρο χαλάρωσης και διασκέδασης.

Δες επίσης: 8 Τρόποι για να κάνεις το σαλόνι να δείχνει πιο Cozy!

8. Διακόσμησε τον εξωτερικό σου χώρο!

Καλοκαιρινή διακόσμηση εξωτερικού χώρου

Διακόσμηση μπαλκονιού το καλοκαίρι

 Είναι η εποχή τέτοια που ένα πρωινό στο μπαλκόνι ή μια χαλαρή βραδιά σε οδηγεί προς τα έξω. Είτε έχεις μπαλκόνι, ή αυλή, τώρα το καλοκαίρι είναι ευκαιρία να τα διακοσμήσεις. Επέλεξε ένα άνετο καθιστικό, διάφορα αξεσουάρ, βάλε φυτά και λουλούδια και εννοείται ο φωτισμός δεν μπορεί να λείπει για την τέλεια καλοκαιρινή διακόσμηση.

Related Posts