Ιδιαίτερα χτενίσματα για βάπτιση

5 Ιδιαίτερα χτενίσματα για βάπτιση

by ediva

Η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι παραδοσιακά οι εποχές που γίνονται οι περισσότεροι γάμοι και οι βαπτίσεις! Οι περισσότερες από μας, αφιερώνουμε αρκετό χρόνο για να βρούμε το κατάλληλο ρούχο για την εμφάνιση μας σαν καλεσμένες! Τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ, μπορεί να σου κοστίσουν ακριβά, όμως σχετικά με τα μαλλιά σου, υπάρχουν ιδιαίτερα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις και μόνη σου!

Ακόμα, πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι φέτος στη μόδα είναι τα πιο λιτά χτενίσματα! Οι μεγάλοι κότσοι και οι βαριές μπούκλες, σε κάνουν να φαίνεσαι μεγαλύτερη, και δεν είναι κατάλληλη επιλογή για μία βάπτιση! Οπότε, εφόσον τα επιβλητικά χτενίσματα, που απαιτούν κάποιον κομμωτή ανήκουν στο παρελθόν, γιατί να μην εξοικονομήσεις λίγα χρήματα φτιάχνοντας μόνη σου τα μαλλιά σου; Δες παρακάτω 5 ιδιαίτερα χτενίσματα για βάπτιση!

Εύκολα χτενίσματα για βάπτιση που μπορείς να κάνεις μόνη!

Ελαφριά μπούκλα με χωρίστρα στη μέση

ελαφριά μπούκλα κοκαλάκι ιδιαίτερα χτενίσματα ελαφριά μπούκλα χωρίστρα στη μέση ιδιαίτερα χτενίσματα ελαφριά μπούκλα χωρίστρα στη μέση ιδιαίτερα χτενίσματα ελαφριά μπούκλα χωρίστρα στη μέση Όπως είπαμε και πιο πριν, οι στημένες μπούκλες και γενικότερα τα βαριά χτενίσματα ανήκουν πια στο παρελθον! Για αυτό επέλεξε πιο φυσικές επιλογές που μπορείς να κάνεις και μόνη σου!  Για παράδειγμα οι ελαφριές μπούκλες είναι μια πρόταση που θα σου δώσει φρεσκάδα! Μπορείς αν θες να μην χρησιμοποιήσεις κάποια μασιά, χρησιμοποιόντας μία από τις πολλές μεθόδους για μπούκλες χωρίς θερμότητα! Ακόμα, η χωρίστρα στη μέση, δίνει ένα Παριζιάνικο αέρα που μας αρέσει! Για επιπλέον λάμψη, μπρορείς να προσθέσεις κάποιο κοκαλάκι, για να στερεώσεις τα μαλλιά σου πίσω από τα αυτιά!

Δες επίσης: Πώς να κάνεις εντυπωσιακές μπούκλες με ζώνη ρόμπας!

Χαμηλός κότσος ιδιαίτερα χτενισματα

κοπέλα με χαμηλό κότσο και αφέλειες κοπέλα με χαμηλό κότσο ιδιαίτερα χτενίσματα κοπέλα με χαμηλό κότσο και αφέλειες κοπέλα με χαμηλό κότσο ιδιαίτερα χτενίσματαΈνας χαμηλός κότσος, είναι ένα ιδιαίτερο χτένισμα, κατάλληλο για μία βάπτιση! Επιπλέον είναι ένα εκλεπτισμένο αλλά ταυτόχρονα και λιτό look, που ταιριάζει σε μία τέτοια εκδήλωση! Για να αναβαθμίσεις αυτό το χτένισμα, άφησε μερικές αφέλειες ή την φράτζα σου, και αν θέλεις μπορείς να τις κάνεις ελαφριές μπούκλες!

Δες επίσης: Χτενίσματα για γάμο που θα σε εντυπωσιάσουν

Κοτσίδα ιδιαίτερα χτενίσματα

ιδιαίτερα χτενίσματα με ουρά και αφέλειες ιδιαίτερα χτενίσματα με ουρά και αφέλειες ξανθιά κοπέλα με ουρά και αφέλειες ξανθιά κοπέλα με ουρά ιδιαίτερα χτενίσματαΑν δεν σου αρέσει ο κότσος, αλλά τα μαλλιά πιασμένα είναι μια επιλογή που θα ήθελες να την δοκιμάσεις, τότε επέλεξε να κάνεις μία ουρά! Μπορείς να πειραματιστείς ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σου για το πόσο ψηλά θες να είναι η κοτσίδα σου! Όμως, μια συμβουλή που πρέπει σίγουρα να ακολουθήσεις όταν είσαι καλεσμένη σε μία βάπτιση, είναι να κρύψεις το λαστιχάκι! Γύρισε μια τούφα μαλλί γύρω την ουρά σου στο σημείο που είναι το λαστιχάκι και στερέωσε το με ένα τσιμπιδάκι! Το χτένισμά σου θα απογειωθεί! Ακόμα, μπορείς να περιποιηθείς την κοτσίδα σου όπως θέλεις εσύ, είτε με μπούκλες, είτε να την ισιώσεις!

Δες επίσης: 3 Γρήγοροι τρόποι να μαζέψεις τα μαλλιά κοτσίδα!

Μαλλιά μισά πιασμένα

μισά μαζεμένα μαλλιά ιδιαίτερα χτενίσματα μισά μαζεμένα μαλλιά με αφέλειες ιδιαίτερα χτενίσματα μισά μαζεμένα μαλλιά με αφέλειες μισά μαζεμένα μαλλιά με αφέλειεςΕπίσης, αν θέλεις να αφήσεις τα μαλλιά σου κάτω, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις να πιάσεις τα μισά πίσω! Αυτό το ιδιαίτερο χτένισμα, μπορείς να το πετύχεις είτε με ίσια, είτε με μαλλιά με μπούκλες! Επιπλέον, είναι μια όμορφη επιλογή που θα αναδείξει τα σκουλαρίκια σου! Τέλος, μερικές αφέλειες θα σου δώσουν σίγουρα παραπάνω στιλ!

Δες επίσης: 5 Κομψά χτενίσματα για κοντά μαλλιά που θα λατρέψεις

Ιδιαίτερα χτενίσματα με μεγάλα αξεσουάρ

σπαστά μαλλιά με αξεσουάρ μαλλιά με κοκαλάκι ιδιαίτερα χτενίσματα με κοκαλάκι στέκα ιδιαίτερα χτενίσματαΤέλος, μια εύκολη επιλογή για ένα ιδιαίτερο χτένισμα όταν είσαι καλεσμένη σε μία βάπτιση, είναι να προσθέσεις ένα όμορφο αξεσουάρ μαλλιών! Αυτή η επιλογή είναι ιδανική, αν δεν έχεις πολύ χρόνο για την ετοιμασία των μαλλιών σου, και θέλεις να προσθέσεις λίγη επιπλέον λάμψη! Επέλεξε είτε μία μεγάλη στέκα, είτε εντυπωσιακά κοκαλάκια που θα συμπληρώσουν την εμφάνιση σου!

Related Posts