διακοσμήσεις καλάθια

5 Κομψοί τρόποι να διακοσμήσεις το σπίτι με καλάθια!

by tzinav

Υπάρχουν μερικά αντικείμενα που χωρίς να είναι ακριβά μπορούν πολύ εύκολα να δώσουν όμορφες πινελιές στο σπίτι. Ένα από αυτά είναι και τα καλάθια! Πράγματι, αν τα χρησιμοποιήσεις σωστά, τα καλάθια μπορούν να αποτελέσουν ένα τέλειο αντικείμενο για να διακοσμήσεις οποιοδήποτε δωμάτιο.

Είναι αλήθεια ότι μπορείς να κάνεις άπειρα πράγματα με μερικά καλάθια, όποιο κι αν είναι το στυλ διακόσμησης που έχει ο χώρος σου. Ανακάλυψε λοιπόν 5 κομψούς τρόπους για να διακοσμήσεις το σπίτι με καλάθια!

Πώς να χρησιμοποιήσεις τα καλάθια για διακόσμηση!

 

1. Χρησιμοποίησε τα σαν κασπό

κασπό καλάθι φυτά

Αντί να σπαταλάς χρόνο ψάχνοντας το τέλειο κασπό για τα φυτά εσωτερικού χώρου σου μπορείς να τοποθετήσεις τις γλάστρες σου μέσα σε όμορφα καλάθια. Κάτι τέτοιο θα δώσει μια boho νότα στο χώρο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν ταιριάζει στο σπίτι σου αν έχει κάποιο άλλο στυλ διακόσμησης. Τοποθέτησε λοιπόν τα φυτά σου σε μεγάλα ψάθινα καλάθια και σίγουρα θα τραβήξουν την προσοχή!

Δες επίσης: 10 Όμορφα φυτά για αρχάριους!

2. Οργάνωσε τον πάγκο με καλάθια

πάγκος κουζίνας καλάθι

Τα καλάθια είναι ένας ιδανικός τρόπος για να κρατήσεις τον πάγκο της κουζίνας σου οργανωμένο αλλά και κομψό ταυτόχρονα. Έτσι, ένα καλάθι επάνω στον πάγκο είναι ότι πρέπει για να τοποθετήσεις μέσα σε αυτό σκεύη, βαζάκια με καφέ και ζάχαρη και ότι άλλο έχεις επάνω του.

Δες επίσης: 5 Διακοσμητικά για μια κομψή και οργανωμένη κουζίνα!

3. Χρησιμοποίησε καλάθια σε ανεκμετάλλευτους χώρους

κουζίνα καλάθια ντουλάπια διακοσμήσεις καλάθια

Μια πρωτότυπη ιδέα για να χρησιμοποιήσεις τα καλάθια στη διακόσμηση είναι να γεμίσεις με αυτά σημεία που συνήθως μένουν άδεια. Ένα από αυτά τα σημεία είναι το κενό επάνω από τα ντουλάπια της κουζίνας, το οποίο συχνά μένει άδειο. Τοποθετώντας εκεί καλάθια αφενός θα κάνεις την κουζίνα να φαίνεται πιο ζεστή και αφετέρου θα αποκτήσεις χώρο για να βάλεις μέσα πράγματα.

Δες επίσης: Ιδέες για να εκμεταλλευτείς το πλαϊνό μέρος των ντουλαπιών κουζίνας!

4. Διακόσμησε τους τοίχους με καλάθια

καλάθια τοίχο σκούρος καναπές

Μια ιδιαίτερη ιδέα, η οποία έχει γίνει μεγάλη τάση τελευταία είναι τα καλάθια στους τοίχους! Αν θέλεις έναν πρωτότυπο τοίχο που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα τότε με το να κρεμάσεις στον τοίχο ψάθινα καλάθια θα δώσεις χαρακτήρα στο δωμάτιο. Αποτελεί μια τέλεια λύση τόσο για το σαλόνι όσο και για το υπνοδωμάτιο σου.

Δες επίσης: 5 Διακοσμητικά που θα αναβαθμίσουν τον τοίχο σου!

5. Αποθήκευσε μικροπράγματα μέσα σε καλάθια

τζάκι καλάθια μαξιλάρια διακοσμήσεις καλάθια

Τα καλάθια είναι ένας τέλειος τρόπος για να τοποθετήσεις μέσα αντικείμενα τα οποία θέλεις να κρύψεις ή απλά να οργανώσεις. Μερικά καλάθια λοιπόν σε σημεία όπως η είσοδος του σπιτιού ή δίπλα από τον καναπέ θα είναι ότι χρειάζεσαι για ένα σπίτι πιο τακτοποιημένο!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts