πάρκο λιακάδα γυναίκα χαμογελάει

Πως να είσαι πιο “τυχερή” στη ζωή σου!

by ediva

Έχεις προσέξει πολλές φορές άτομα που η τύχη φαίνεται συνεχώς να τους ευνοεί; Από το να βρουν μια θέση πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης, μέχρι μια πρόταση για δουλειά στα ξαφνικά.

Δεν λέω φυσικά να περιμένεις πάντα τη τύχη για να πετύχεις κάτι στη ζωή σου, αλλά λίγη βοήθεια από αυτή δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Υπάρχουν λοιπόν μερικά πράγματα που μπορείς να κάνεις προκειμένου να ευνοηθείς και εσύ λιγάκι. Δες παρακάτω λοιπόν πως μπορείς να είσαι πιο τυχερή στη ζωή σου.

Πως να γίνεις πιο τυχερή στη ζωή σου!

 

Σκέψου θετικά

γυναίκα θάλασσα θετική σκέψη

Μην υποτιμήσεις ποτέ τη δύναμη που έχει το να σκέφτεσαι θετικά. Διατηρώντας μια αισιόδοξη στάση στη ζωή σου θα σε βοηθήσει να προσελκύσεις πιο θετικά άτομα που θα είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν στο να είσαι πιο ευτυχισμένη και πιο πετυχημένη. Ακόμα το είσαι πιο χαμογελαστή μπορεί να βοηθήσει το κόσμο να σε βλέπει πιο θετικά και να καταφέρεις να αλλάξεις τη τύχη σου.

Δες ακόμα: 9 Πρωινές συνήθειες που θα σου αλλάξουν τη ζωή!

Δοκίμασε τον εαυτό σου

παρέα γυναικών σε καφέ

Ίσως να νοιώθεις ότι είσαι σε μια φάση της ζωής σου που όλα πάνε στραβά. Μπορεί ακόμα να αισθάνεσαι εγκλωβισμένη σε ένα φαύλο κύκλο από τον οποίο δεν καταφέρνεις να ξεφύγεις. Σε αυτή τη περίπτωση μάλλον ήρθε η ώρα για μια ριζική αλλαγή στη ζωή σου. Δοκίμασε νέες δραστηριότητες και προσπάθησε να αλλάξεις τους κύκλους στους οποίους συναναστρέφεσαι. Ποτέ δεν ξέρεις τις νέες προοπτικές που μπορεί να ανοίξουν για εσένα γνωρίζοντας νέο κόσμο. Συνήθως οι άνθρωποι που διηγούνται μια κατάσταση στην οποία ήταν πολύ τυχεροί είχαν αποφασίσει να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο.

Δες ακόμα: Οι 5 ερωτήσεις με τις οποίες θα αλλάξεις τον τρόπο ζωής σου!

Ξεπέρνα τη γκρίνια

γυναίκα συνοφρυωμένη με σταυρωμένα χέρια

Μην μένεις προσκολλημένη σε καταστάσεις που η τύχη δεν ήταν με το μέρος σου. Μην αναλώνεσαι σε ερωτήσεις του τύπου, γιατί σε μένα ή τι έχω κάνει λάθος στη ζωή μου. Κάνοντας τον εαυτό σου θύμα των καταστάσεων δεν θα καταφέρεις να αλλάξεις κάτι. Αντ’ αυτού προσπάθησε να δεις τι θα μπορούσες να είχες κάνει καλύτερα και δες το σαν μια ευκαιρία να μάθεις κάτι. Σημασία έχει πάντα η οπτική από την οποία επιλέγεις να δεις μια κατάσταση.

Δες ακόμα: 14 Συνήθειες για την προστασία της ψυχικής σου υγείας!

Άλλαξε τη ρουτίνα σου

γυναίκα περπατάει με κινητό

Ένα μεγάλο εμπόδιο για τη τύχη ενός ανθρώπου είναι η ρουτίνα. Ακόμα και κάτι απλό όπως το να αλλάξεις τη διαδρομή που κάνεις καθημερινά για τη δουλειά σου μπορεί να βελτιώσει τη τύχη σου. Το βασικό είναι να μάθεις να βλέπεις τις ευκαιρίες και να τις αρπάζεις.

Δες ακόμα: 9 Bήματα για να ξεκινήσεις το διαλογισμό!

Δες την μεγάλη εικόνα

πάρκο λιακάδα γυναίκα χαμογελάειΔες ακόμα: 5 Βιβλία που θα σας φέρουν σε επαφή με την ψυχολογία!

Όταν η ζωή κλείνει μια πόρτα, μια άλλη ανοίγει λέει το ρητό. Όλες οι εμπειρίες που έχεις, καλές και κακές, σε οδήγησαν σε αυτό που είσαι σήμερα. Πόσες φορές έχουμε ακούσει για ανθρώπους που έχασαν τη πτήση τους και γλίτωσαν το θάνατο γιατί το αεροπλάνο αργότερα έπεσε. Ναι, το ξέρω ότι είναι βαρύ το παράδειγμα, όλοι όμως οι άνθρωποι αυτή τη δεδομένη στιγμή θεωρούσαν τους εαυτούς τους άτυχους. Λίγες ώρες όμως μετά ήταν οι πιο τυχεροί του κόσμου. Πίστεψε λοιπόν ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και κάτι που ίσως τώρα φαίνεται σαν ατυχία, αύριο μπορεί να το θεωρείς τη μεγαλύτερη τύχη του κόσμου.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts