kiss

5 σημάδια ότι είσαι έτοιμη να ολοκληρώσεις μαζί του!

by ediva-girl

Βρίσκεσαι σε μια νέα γνωριμία, έχετε βγει μερικά ραντεβού και βλέπεις ότι θέλει ο ένας τον άλλον και περνάτε αρκετό χρόνο μαζί. Οπότε κάπου εκεί αρχίζεις να σκέφτεσαι πότε θα προχωρήσετε την γνωριμία αυτή, αν θα εξελιχθεί σε μόνιμη και μονογαμική σχέση και γενικά τι προθέσεις έχει αυτός για σένα.

Σίγουρα συζητάς με τις φίλες σου και το σκέφτεσαι συνεχώς πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να πεις το “ναι” όταν αυτός θα σου δείξει ή θα στο πει ευθέως ότι θέλει να προχωρήσετε σε μια ενεργή σεξοuαλική ζωή .

Πάντως σε αυτό το ερώτημα δεν υπάρχει σωστή ή λάθος απάντηση, ούτε σωστή αντικειμενικά τουλάχιστον χρονική στιγμή. Γι αυτό θα σου πω κάποια σημάδια που δείχνουν ότι μάλλον το θες πραγματικά και είσαι έτοιμη για το επόμενο βήμα στην γνωριμία αυτή.

Δες επίσης:15 σημάδια που δείχνουν πως έχεις τον τέλειο σύντροφο!

 

Πριν  ολοκληρώσεις μαζί του

 

1. Γενικά πόσο γρήγορα προχωράς σε μία σχέση

relationship

Είσαι από τις γυναίκες που θέλουν να έχουν επιβεβαιωμένη και ξεκάθαρη  σχέση με κάποιον για να του δοθούν ή αν θέλεις πάρα πολύ κάποιον δεν σε νοιάζει τόσο το μετά, άρα δεν απαιτείς σχέση οπωσδήποτε, ούτε το κάνεις με σκοπό αυτός μετά να δεσμευτεί μαζί σου.

2. Εσύ ξέρεις τι θέλει από σένα αλλά και το αντίθετο

passion

Βασικό σε κάθε επαφή μεταξύ δύο ενήλικων ανθρώπων είναι η ειλικρίνεια και η αμοιβαία θέληση. Τίποτα δεν κάνουμε με πίεση ή όταν δεν είμαστε σίγουροι για τις προθέσεις του άλλου. Καλό είναι λοιπόν, να έχεις μιλήσει με τον σύντροφό σου για το θέμα της μεταξύ σας σεξοuαλικής επαφής, να ξέρεις τι θέλει αυτός από σένα και γενικά σε τι φάση είναι. Και αυτός να γνωρίζει φυσικά τι θέλεις εσύ  και τι περιμένεις από αυτή την σχέση. Ίσως εκείνος να θέλει π.χ. μια ελεύθερη σχέση και όπως αυτή εξελιχθεί εν καιρώ και εσύ να μην το θες αυτό.

3. Αν θα πάρετε προστασία

agkalia

Είναι σημαντικό να υπάρχει ασφάλεια και προστασία σε μια σεξουαλική πράξη. Πολλοί άντρες βέβαια θα σου πούνε ότι θα προσέχουν και χωρίς κάποια προφύλαξη, να μην  αγχώνεσαι ούτε για εγκυμοσύνη , ούτε για κάτι άλλο και πως έτσι θα το απολαύσεις και συ περισσότερο. Όμως να θυμάσαι ότι αν εσύ δεν νιώθεις άνετα και ασφαλής  τότε πρέπει εκείνος να το σεβαστεί. Δεν κάνεις υποχωρήσεις σε τέτοιου είδους ζητήματα.

4. Αν υπάρχει χημεία και πάθος

gymnastikh-gia-zeugaria

Από τα κύρια πράγματα που χωρίς αυτό δεν υπάρχει  κανένας λόγος να κάνεις κάτι παραπάνω μαζί του είναι αν υπάρχει ή όχι πάθος μεταξύ σας. Αυτό είναι κάτι που θα το καταλάβεις όπως φαντάζεσαι από τα φιλιά σας και από το πως αισθάνεσαι όταν σε αγγίζει γενικώς και κάνει κάποια κίνηση για να σε πλησιάσει κι άλλο έτσι ώστε να έρθετε πιο κοντά. Δηλαδή η χημεία σας και το πάθος για να δεις αν αξίζει να προχωρήσεις είναι από τα πιο αλάνθαστα κριτήρια.

5. Ο τρόπος που σου συμπεριφέρεται

zeugari

Για να προχωρήσεις μαζί του πρέπει να δώσεις βάση και στην καθημερινή συμπεριφορά που έχει αυτός απέναντί σου. Σε προσέχει, νοιάζεται για τα δικά σου προβλήματα, σε ρωτάει για την δουλειά σου; Επίσης αν θέλει να βγαίνετε με τις παρέες σας όλοι μαζί ή ακόμη καλύτερα σε γνωρίσει στην οικογένειά του, τότε σίγουρα δεν σε βλέπει για το κορίτσι της μια βραδιάς και θέλει κάτι παραπάνω από σένα.

couple

Δες επίσης: 20 τρόποι για να τον αναστατώσεις!

Αφού λοιπόν εξετάσεις με ηρεμία και σιγά σιγά τι ισχύει και τι όχι στα παραπάνω, ακούσεις και την καρδιά σου και νιώσεις έτοιμη μπορείς να προχωρήσεις μαζί του. Αλλά να θυμάσαι, αν και στο ανέφερα και πιο πριν η ολοκληρωμένη σεξοuαλική ζωή μαζί του , όσο καλός και τρυφερός να είναι, δεν σημαίνει από την αρχή κιόλας ότι θα σε αποκαταστήσει και πως ονειρεύεται  οικογένεια και παιδιά μαζί σου.

Όλα  εξάλλου θέλουν το χρόνο τους. Και μια τελευταία συμβουλή θα σου δώσω, για να την θυμάσαι, αν θέλεις. Ποτέ μην προχωρήσεις με άντρα που σε πιέζει ψυχολογικά  λέγοντάς σου για παράδειγμα “ τόσα ραντεβού έχουμε βγει, γιατί ακόμη με ντρέπεσαι, και θα μας κάνει καλό αν προχωρήσουμε γρήγορα” και πάει λέγοντας.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts