paromoies emfanisiaka ginaikes

8 Σημάδια ότι σε ζηλεύουν και πως να το αντιμετωπίσεις!

by ediva

Σίγουρα σε κάποια φάση της ζωής σου θα έχεις νιώσει και θα έχεις αντιληφθεί ότι υπάρχει έντονη ζήλια και κακία απέναντι στο πρόσωπο σου. Αυτό μπορεί να συμβεί είτε γιατί έχεις στρώσει ήδη τη ζωή σου και ξέρεις τι θέλεις, είτε γιατί η καριέρα σου πάει  καλά, είτε γιατί είσαι πολύ όμορφη και τραβάς τα βλέμματα πολλών αντρών. Η ζήλια δεν έχει γένος και φυσικά μπορείς να την δεχτείς με διάφορους τρόπους.

Παρακάτω θα συναντήσεις 8 σημάδια ότι σε ζηλεύουν και πως να τα αντιμετωπίσεις. Γιατί όταν κάποιος σε ζηλεύει, φροντίζει όχι μόνο να στο δείχνει, αλλά και να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μπει στο μυαλό σου και να παίξει με την ψυχολογία σου. Και επειδή δεν σου αξίζει κάτι τέτοιο, καλό είναι να ξέρεις πως να εντοπίσεις τη ζήλια και πως να την αντιμετωπίσεις.

Πως να καταλάβεις ότι σε ζηλεύουν και τι να κάνεις!

 

Λόγια πίσω από την πλάτη σου

kopela foraei maska

Όταν κάποιος σε ζηλεύει θα λέει μπροστά σου τα καλύτερα για σένα και όταν γυρίσεις την πλάτη σου θα αρχίσει το θάψιμο. Τι μπορείς να κάνεις για αυτό; Έχε τα αυτιά και τα μάτια σου ανοιχτά για να εντοπίσεις το άτομο ή τα άτομα που το κάνουν αυτό. Από εκεί και ύστερα μπορείς να τους ρωτήσεις στα ίσια ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα τους μαζί σου ή να τους κόψεις τελείως από τη ζωή σου.

Δες επίσης: 5 Σημάδια που δείχνουν ότι σε ζηλεύει η κολλητή σου!

Υποβαθμίζουν ότι έχει καταφέρει

dislike

Το άτομο που σε ζηλεύει θα προσπαθήσει να σου κλέψει όλη τη χαρά από όσα έχεις επιτύχει, λέγοντας σου ότι δεν έκανες και τίποτα το ιδιαίτερο. Σταμάτα να μιλάς σε τέτοια άτομα, κλείσε τα αυτιά και ασχολήσου με ανθρώπους που θα χαρούν με την χαρά σου όσο μικρή και αν είναι αυτή!

Περηφανεύονται μόνο για τις επιτυχίες τους

simadia oti se zilevoun kai pws na ta diorthwseis, ediva.gr

Στον αντίποδα τώρα, όταν αυτό το άτομο καταφέρνει κάτι, το διατυμπανίζει σε όλους και προσπαθεί να έχει την προσοχή και την αγάπη όλων. Τέτοια άτομα νοιάζονται ξεκάθαρα μόνο για τον εαυτό τους και όσο τροφοδοτείς την ανάγκη τους για προσοχή, τόσο χειρότερα γίνονται τα πράγματα. Μην αναλώνεσαι με τέτοια άτομα γιατί ποτέ δε θα βρουν να πουν κάτι θετικό για σένα.

Δες επίσης: 5 Ερωτήσεις με τις οποίες θα αλλάξεις τον τρόπο ζωής σου!

Σε αντιγράφουν

paromoies emfanisiaka ginaikes

Η μίμηση λένε είναι η καλύτερη μορφή κολακείας. Οπότε απλά συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις και να είσαι ο εαυτός σου γιατί από ότι καταλαβαίνεις κάτι κάνεις σωστά. Και να ξέρεις το ποιος αντιγράφει ποιον είναι πάντα φανερό. Εσένα θα σου βγαίνει κάθε κίνηση φυσικά, ενώ στο άτομο που σε ζηλεύει, η κάθε κίνηση θα φαίνεται παράταιρη.

Είναι φουλ ανταγωνιστικοί μαζί σου

prodwsia filias

Κάθισες μια ώρα παραπάνω στη δουλειά και το αφεντικό σου έδωσε εύσημα για την εργατικότητα σου; Φυσικά και το παρατήρησε αυτό το άτομο που σε ζηλεύει και την ίδια μέρα κιόλας θα κάτσει 2 ώρες παραπάνω στο γραφείο απλά και μόνο για να φανεί ότι είναι και καλά πιο φιλότιμο και πιο εργατικό από σένα. Μην ασχοληθείς. Κάνε όπως νιώθεις και άσε τον άλλον να βράζει στο ζουμί του.

Δες επίσης: 8 Τρόποι αντιμετώπισης όσων σου χαλάνε τη διάθεση!

Χαίρονται με την αποτυχία σου

mnisikakos anthrwpos

Εννοείται πως η καλύτερη στιγμή θα είναι όταν κάπου αποτύχεις. Θα σου πουν ότι λυπούνται πολύ και ότι την επόμενη φορά θα πάνε όλα καλά, αλλά με το που γυρίσουν την πλάτη τους θα έχουν ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Μην αφήνεις τόσο τοξικά άτομα να επηρεάζουν ακόμα περισσότερο την ψυχολογία σου και επικεντρώσου στον εαυτό σου και πως να νιώσεις καλύτερα.

Κουτσομπολέυουν διαρκώς

koutsompolio

Ίσως ο πιο εύκολος τρόπος να εντοπίσεις άτομα που ζηλεύουν και φθονούν είναι να παρατηρήσεις την συχνότητα που κουτσομπολεύουν. Τέτοιου είδους άτομα δεν ασχολούνται με το να γίνονται καλύτεροι. Ασχολούνται με το τι κάνεις εσύ, πως το κάνεις, που ήσουν χθες και γενικά ασχολούνται με όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό τους. Με το που τους εντοπίσεις, κάνε μεταβολή και φύγε.

Δες επίσης: 5 Τοξικές “φίλες” που πρέπει να βγάλεις από τη ζωή σου!

Σε μισούν

antipatheia metaksi ginaikwn

Τα άτομα που σε ζηλεύουν σε αυτόν τον βαθμό να ξέρεις ότι σε μισούν μέχρι το κόκαλο. Σε κάθε ευκαιρία θα θέλουν να σου βάζουν τρικλοποδιά και να σε υποβαθμίζουν. Το μίσος και η κακία είναι δυο συναισθήματα που δεν χρειάζεται να νιώσεις και να αναλωθείς σε αυτά. Άφησε τα άτομο που ζηλεύουν σε τέτοιο βαθμό και έχουν τόσο μίσος μέσα τους να κάνουν τη ζωή τους και μην ασχολείσαι.

Related Posts