κρυφός φωτισμός τοίχου κρεβατοκάμαρας

Ιδέες για να διακοσμήσετε τον τοίχο της κρεβατοκάμαρας

by Eleni K.

Η κρεβατοκάμαρά μας είναι ο τόπος, όπου ηρεμούμε και χαλαρώνουμε. Επομένως, ποιος δεν θέλει η κρεβατοκάμαρά του να είναι κατάλληλα διακοσμημένη ανάλογα με το γούστο και τις προτιμήσεις του; Έτσι, η διακόσμηση τοίχου κρεβατοκάμαρας του καθενός αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα ηρεμίας και χαλάρωσης και οφείλει να ανταποκρίνεται στα θέλω του καθενός. Στο παρακάτω άρθρο θα βρείτε τόσο πρακτικές ιδέες, όσο και μοντέρνες προτάσεις, για να επιλέξετε εσείς, ποιες ανταποκρίνονται καλύτερα στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες σας.

Μοντέρνα και πρακτική διακόσμηση τοίχου κρεβατοκάμαρας για εσάς!

1. Ξύλινα πιάτα

ξύλινα πιάτα τοίχου κρεβατοκάμαρας

Μια εκκεντρική, ή θα μπορούσαμε να πούμε και παραδοσιακή εκδοχή διακόσμησης του τοίχου της κρεβατοκάμαράς σας είναι να τοποθετήσετε διάφορα ξύλινα πιάτα σε διάφορα σημεία, μεγέθη και χρωματισμούς. Βέβαια, μπορείτε πάντα να τροποποιήσετε την ιδέα τοποθετώντας για παράδειγμα πορσελάνινα πιάτα τοίχου.

2. DIY Πίνακας για διακόσμηση τοίχου κρεβατοκάμαρας

κάν' το μόνος σου πίνακας τοίχου κρεβατοκάμαρας

Πώς θα σας φαινόταν να φτιάχνατε έναν δικό σας πίνακα, που να αντικατοπτρίζει τα γούστα σας; Είναι πανεύκολο! Αρκεί να βρείτε, ή να φτιάξετε από παλέτες ένα κάδρο στις αναλογίες που θέλετε και να το γεμίσετε με ύφασμα, ή υφάσματα υφής και χρώματος της επιλογής σας. Εμπρός λοιπόν! Έτοιμοι για να φτιάξετε το δικό σας paswork πίνακα;

3.  Αυτοκόλλητα τοίχου

αυτοκόλλητα τοίχου κρεβατοκάμαρας

Ακόμη, μια εύκολη ιδέα είναι τα αυτοκόλλητα τοίχου. Μπαίνουν και βγαίνουν χωρίς να αφήνουν σημάδια, μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα οποιουδήποτε τύπου αυτοκόλλητα σας αρέσουν και επιπλέον τα αλλάζετε στο άψε σβήσε, όποτε τα βαρεθείτε.

Δες επίσης: 46 Πανέμορφα αυτοκόλλητα και ταπετσαρίες τοίχου!

4.  Μεγάλη σημαίασημαία τοίχου κρεβατοκάμαρας

Επίσης, μπορείτε πάντα απλά να κρεμάσετε μία μεγάλων διαστάσεων σημαία της χώρας που θέλετε, ή ακόμα και να κάνετε σύνθεση σημαιών κρεμασμένες σε γιρλάντες για να δημιουργήσετε πιο ethnic διακόσμηση. Κρεμάστε την με πινέζες, ή αυτοκόλλητα τοίχου διπλής όψεως, ή αυτοκόλλητα με χριτς χρατς.

5. Πίνακας κιμωλίας

μαυροπίνακας τοίχου κρεβατοκάμαρας

Μια ξεχωριστή ιδέα, που θα σας επιτρέψει από το να κρατάτε σημειώσεις, να γράφετε σκέψεις ή ακόμα και να κάνετε αφιερώσεις, είναι ο πίνακας κιμωλίας. Έτσι, μπορείτε απλά να κρεμάσετε έναν πίνακα που έχετε, ή θα προμηθευτείτε απ’ το εμπόριο, ή ακόμα και να κολλήσετε αυτοκόλλητο μαυροπίνακα στις διαστάσεις που επιθυμείτε. Ακόμα και σε ολόκληρο τον τοίχο! Αυτό θα σας επιτρέψει να αλλάζετε συχνά τη διακόσμηση ζωγραφίζοντας, αν θέλετε, οτιδήποτε σας αρέσει.

6. Κουρτίνα του γούστου σας

κουρτίνα τοίχου κρεβατοκάμαρας

Ποιος δεν έχει στην άκρη περισσευούμενες κουρτίνες; Τι πιο εύκολο, οικονομικό και πρακτικό απ’ το να κρεμάσετε πίσω από το κρεβάτι σας μια κουρτίνα, που ταιριάζει με τα χρώματα της κρεβατοκάμαράς σας. Μπορείτε πάντα να εφαρμόσετε εναλλακτικές ιδέες κρεμώντας ένα παραδοσιακό χαλί.

7. Γκαλερί τοίχου

κάδρα τοίχου κρεβατοκάμαρας

Επιπροσθέτως, μια κλασική μεν, αλλά διαχρονική δε ιδέα είναι η γκαλερί τοίχου. Εδώ έχετε χιλιάδες εναλλακτικές και συνδυασμούς. Τοποθετήστε κάδρα διαφόρων μεγεθών και σχημάτων. Τα κάδρα μπορεί να είναι απλά κενά, ή μπορεί να έχουν αγαπημένες σας φωτογραφίες, αποξηραμένα φύλλα, σκέτα χρώματα κλπ. Οι επιλογές είναι ατελείωτες. Συνεπώς, μπορείτε να παντρέψετε σχήματα, μεγέθη, χρώματα και να τα τοποθετήσετε σε διάφορα σημεία.

Δες επίσης: 5 Όμορφοι τρόποι να διακοσμήσεις το σπίτι με καθρέπτες!

8. Μεγάλος καθρέφτης

καθρέφτης τοίχου κρεβατοκάμαρας

Συν τοις άλλοις, ο καθρέφτης δημιουργεί την αίσθηση μεγαλύτερου χώρου, αλλά είναι και πρακτικός για να βλέπετε τον εαυτό σας πριν από κάποια έξοδο. Μπορείτε να επιλέξετε έναν κλασσικό καθρέφτη για να κάνετε το χώρο σας να φαίνεται πιο πλούσιος , ή πιο μινιμαλιστικό καθρέφτη για να φαίνεται πιο μοντέρνος.

Δες επίσης: 11 Πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης με συλλογή από καθρέπτες!

9.  Διακόσμησε την κρεβατοκάμαρα με ράφια

ράφια τοίχου κρεβατοκάμαρας

Περεταίρω, τα ράφια σας επιτρέπουν να τοποθετήσετε από βιβλία μέχρι διάφορα διακοσμητικά. Μια ακόμα ωραία ιδέα είναι να τα διακοσμήσετε με μικρά γλαστράκια με κακτάκια, ή άλλα φυτά που δεν πιάνουν πολύ χώρο. Οι κάκτοι είναι ιδανικοί, γιατί δεν θέλουν πολύ πότισμα και δεν θα έχετε το πρόβλημα με νερό πάνω στο ξύλο. Άρα, βάλτε τα σε διάφορα ύψη και μήκη ή το ένα κάτω απ’ το άλλο.

10. Πίνακας ζωγραφικής

πίνακας ζωγραφικής τοίχου κρεβατοκάμαρας

Ακόμα, μια κλασική επιλογή είναι ένας πίνακας ζωγραφικής της επιλογής σας. Τι πιο απλό για διακόσμηση τοίχου κρεβατοκάμαρας; Επιλέξτε αυτό που σας κάνει να χαλαρώνετε. Μπορεί να είναι ένα γνωστό έργο τέχνης, αφηρημένη τέχνη, προσωπογραφία ή τοπίο.

11. Κρυφός φωτισμός

κρυφός φωτισμός τοίχου κρεβατοκάμαρας

Επίσης, ο κρυφός φωτισμός είναι πάντα μια καλή επιλογή ειδικά για τα υπνοδωμάτια! Θα σας επιτρέψει να ξεκουράσετε τα μάτια σας και να κοιμηθείτε ευκολότερα χωρίς να είστε στο απόλυτο σκοτάδι. Είναι και πρακτικό και όμορφο.

12. Ταπετσαρία

ταπετσαρία τοίχου κρεβατοκάμαρας

Αφεθείτε ελεύθεροι να επιλέξετε την ταπετσαρία που ταιριάζει στα χρώματα και τα ενδιαφέροντά σας. Σας προτείνουμε να τοποθετήσετε μια ταπετσαρία, που θα σας μεταφέρει στο αγαπημένο σας μέρος. π.χ. μια παραλία, ένα βουνό, μια ωραία πόλη κλπ. Αναζητήστε στο εμπόριο αυτό που σας αντιπροσωπεύει. Απλά θα πρέπει να την περάσετε σωστά και μπορεί να χρειαστείτε άτομο που ξέρει από τοποθέτηση ταπετσαριών

Δες επίσης: 18 Υπέροχες ασπρόμαυρες ταπετσαρίες για ένα μοντέρνο σπίτι!

13. Συνδυασμός

Τέλος, μπορείτε να συνδυάσετε τις παραπάνω επιλογές. Π.χ. καθρέφτη με κάδρα, ράφια με κάδρα και πιάτα ή οτιδήποτε. Σαν τελευταίες ιδέες προτείνουμε να κρεμάσετε και αγαπημένα σας αντικείμενα όπως μουσικά όργανα, βεντάλιες, πατίνια ή οτιδήποτε σας αρέσει! Μην ξεχνάτε ότι το χρώμα του τοίχου είναι απ’ τα πιο σημαντικά. Δημιουργήστε αντιθέσεις με τα αντικείμενα διακόσμησης και επιλέξτε χαλαρωτικά χρώματα. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη!

Related Posts