κουρέματα κολακεύουν στρογγυλό πρόσωπο

Κομψά κουρέματα που κολακεύουν ένα στρογγυλό πρόσωπο!

by tzinav

Κάθε πρόσωπο έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και τα δικά του δυνατά και αδύνατα σημεία. Μια κίνηση κλειδί για να κάνεις το τέλειο κούρεμα είναι να βρεις ποιο θα αναδεικνύει τα δυνατά σου σημεία. Αν λοιπόν κι εσύ έχεις ένα στρογγυλό πρόσωπο τότε πρέπει να εντοπίσεις τα κουρέματα που σε κολακεύουν, δηλαδή εκείνα που θα δημιουργήσουν γωνίες στο πρόσωπο σου και θα κρύψουν τα μαγουλάκια σου.

Πράγματι, ένα στρογγυλό πρόσωπο μπορεί να αποκτήσει γωνίες με το κατάλληλο hairstyle. Ανακάλυψε μερικά κομψά κουρέματα που κολακεύουν ιδιαίτερα ένα στρογγυλό πρόσωπο!

Τα ιδανικά κουρέματα για  στρογγυλά πρόσωπα χωρίς γωνίες!

 

Ίσιο καρέ κούρεμα

Αν τα μαλλιά σου είναι ίσια εκ του φυσικού τους και είσαι λάτρης των πιο κοντών κουρεμάτων τότε πρέπει να δοκιμάσεις ένα καρέ κούρεμα. Εκτός του ότι τα καρέ μαλλιά είναι σούπερ σικ, ένα ίσιο καρέ θα δώσει μήκος στο πρόσωπο σου, πράγμα το οποίο άλλωστε είναι και το ζητούμενο. Προτίμησε ένα μακρύ καρέ, στο οποίο τα μαλλιά θα φτάνουν λίγο πάνω από τον ώμο.

Δες επίσης: 15 Κοντά ασύμμετρα κουρέματα για γυναίκες!

Μαλλιά με πλαϊνή χωρίστρα

Το καλό είναι ότι δε χρειάζεται να κάνεις μεγάλες αλλαγές για να καμουφλάρεις το στρογγυλό σχήμα του προσώπου σου. Έτσι, η πλαϊνή χωρίστρα είναι ένα απλό τρικ για να κρύψεις λίγο από το πλάτος του προσώπου σου. Αρκεί να φέρεις ένα μέρος των μαλλιών σου από την μια μεριά, να πέφτει ανέμελα και να καλύπτει ένα μέρος των ζυγωματικών σου. Με τον τρόπο αυτό το πρόσωπο σου θα φαίνεται πιο μακρύ.

Δες επίσης: Πως να βρεις ποιο χτένισμα σου ταιριάζει!

Πλαϊνά φραντζάκια

Τα πλαϊνά φραντζάκια, γνωστά και ως curtain bangs, είναι μια ακόμα τέλεια ιδέα κουρέματος για να δημιουργήσεις γωνίες στο πρόσωπο σου. Ταιριάζουν σε όλα τα μήκη μαλλιών και μάλιστα είναι πολύ εντυπωσιακά με πιασμένα μαλλιά. Έτσι, δε θα νιώθεις πια ανασφάλεια να πιάσεις τα μαλλιά σου σε ένα ψηλό κότσο, αφού τα φραντζάκια σου θα κρύβουν τα μάγουλα σου.

Δες επίσης: 6 Όμορφα γυναικεία κουρέματα για μαλλιά μέχρι τον ώμο!

Μακριά φιλαριστά μαλλιά

Τα μακριά μαλλιά είναι ένας καλός τρόπος για να δώσεις μήκος στο πρόσωπο σου και να κρύψεις το πλάτος του. Προκειμένου όμως να μη δείχνουν τα μακριά μαλλιά σου βαριά τότε κάνε ένα φιλάρισμα, με μυτούλες στα πλαϊνά σημεία του προσώπου σου. Έτσι, αφενός το πρόσωπο θα φαίνεται πιο μακρύ και αφετέρου πιο στενό.

Δες επίσης: 4 Φρέσκιες ιδέες για μοντέρνο pixie κούρεμα!

Κοντό μαλλί με φράντζα

Αν προτιμάς τα κοντά μαλλιά αλλά φοβάσαι ότι θα κάνουν το πρόσωπο σου θα δείχνει ακόμα πιο στρογγυλό τότε υπάρχει λύση για εσένα! Ένα κοντό μαλλί με φράντζα θα δώσει όγκο στο επάνω μέρος του προσώπου σου, κάνοντας το να μοιάζει πιο μακρόστενο. Επιπλέον, μπορείς να ζητήσεις από τον κομμωτή σου να σου κόψει πιο κοντά τα πλαϊνά σημεία σε σχέση με το επάνω μέρος του κεφαλιού για πιο έντονο αποτέλεσμα.

Related Posts