γυναίκα δείχνει πίνακα με δεδομένα

5 Online σεμινάρια για να παίζεις τα analytics στα δάχτυλα!

by tzinav

Τα δεδομένα στη σύγχρονη εποχή είναι περισσότερα από ποτέ. Έτσι, είναι απαραίτητο για εσένα να ξέρεις πώς να τα επεξεργάζεσαι προκειμένου να είσαι χρήσιμη στη δουλειά σου. Αυτό που χρειάζεσαι για να το πετύχεις είναι κάποια σεμινάρια πάνω στα analytics που θα σε κάνουν πιο ανταγωνιστική στον εργασιακό στίβο.

Ευτυχώς υπάρχει το udemy που προσφέρει ευρεία γκάμα σεμιναρίων πάνω στα analytics, ανάλογα με το σκοπό που τα χρειάζεσαι. Είτε λοιπόν εργάζεσαι σε μια επιχείρηση, είτε είσαι η ίδια επιχειρηματίας είτε απλά ψάχνεις εργασία τα courses πάνω στα analytics είναι απαραίτητα. Ανακάλυψε λοιπόν 5 Online σεμινάρια για να παίζεις τα analytics στα δάχτυλα!

5 Απαραίτητα μαθήματα analytics που θα σε εξοικειώσουν με τα δεδομένα!

 

1. Analytics for Beginners

κοπέλα κάνει online μαθήματα κρατάει σημειώσεις σεμινάρια analytics

Αν δεν έχεις προηγούμενη επαφή με τα analytics τότε το ιδανικό μάθημα για εσένα είναι ένα που τα θα εισάγει στο θέμα. Το analytics for beginners είναι ο ιδανικός τρόπος να κατανοήσεις μερικά πράγματα μέσα από παραδείγματα της καθημερινότητας. Μέσα σε 4,5 ώρες θα πάρεις μια ιδέα για τους αριθμούς και τα δεδομένα και θα είσαι έτοιμη να προχωρήσεις σε πιο σύνθετα μαθήματα. Δες όλες τις λεπτομέρειες εδώ.

Δες επίσης: 10 Tips για την πρώτη μέρα στη δουλειά!

2. Google Analytics Certification: Become Certified & Earn More

άτομα δουλεύουν στο λαπ τοπ τους

Ένας από πιο hot τομείς εργασίας με πολύ μεγάλη ζήτηση τα τελευταία χρόνια είναι τα Google Analytics. Φυσικά χρειάζεσαι και την αντίστοιχη πιστοποίηση για να ασχοληθείς επαγγελματικά με κάτι τέτοιο. Το μάθημα Google Analytics Certification: Become Certified & Earn More θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις την πολυπόθητη πιστοποίηση και να στοχεύσεις σε νέες θέσεις εργασίας, καλύτερα αμειβόμενες. Δες αναλυτικά το μάθημα εδώ.

3. Analytics for Leaders

γυναίκα δείχνει πίνακα με δεδομένα

Αν είσαι επαγγελματίας με 2-3 χρόνια εμπειρίας και θέλεις ένα course για να παίρνεις καλύτερες αποφάσεις για την επιχείρηση τότε το ιδανικό μάθημα για εσένα είναι το Analytics for Leaders. Μέσω αυτού του μαθήματος μαθαίνεις πώς να εφαρμόζεις τα analytics για να πάρεις γρηγορότερες και σωστότερες επιχειρησιακές αποφάσεις. Πρόκειται για ένα γρήγορο αλλά πολύ ενημερωτικό course αν θέλεις να βελτιώσεις τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης και να απογειώσεις την καριέρα σου. Δες τα πάντα για το course εδώ.

Δες επίσης: 6 Τρόποι σωστής διαχείρισης χρόνου για πολυάσχολες γυναίκες!

4. Marketing Analytics

γυναίκα δουλεύει στον υπολογιστή επεξεργάζεται δεδομένα σεμινάρια analytics

Αν απασχολείσαι στο μάρκετινγκ τότε σίγουρα θα χρειάζεται να διαχειρίζεσαι δεδομένα και αριθμούς. Χρειάζεσαι επομένως ένα σεμινάριο που θα σε βοηθήσει να επεξεργάζεσαι τα δεδομένα και να χρησιμοποιείς αυτά που σου είναι χρήσιμα.  Χρησιμοποιώντας σενάρια της καθημερινής ζωής θα μάθεις να επεξεργάζεσαι δεδομένα από social media, digital advertising και να αντιλαμβάνεσαι πώς να μετράς τα οικονομικά αποτελέσματα των ενεργειών marketing. Δες το μάθημα εδώ.

Δες επίσης: 50 Προτάσεις που θα σου δώσουν κίνητρο να καταφέρεις τα πάντα!

5. Google Analytics Training Course to Grow Your Business

γυναίκα δουλέυει στον υπολογιστή κρατάει σημειώσεις

Αν είσαι ιδιοκτήτρια μιας μικρής επιχείρησης και θέλεις να την πας στο επόμενο επίπεδο χρησιμοποιώντας Google analytics, τότε το course αυτό είναι για σένα. Μέσα από αυτό το μάθημα θα μάθεις πώς να αποκτάς χρήσιμα data από το google analytics και πώς να τα χρησιμοποιήσεις για την ανάπτυξη της επιχείρησης σου. Δες τα πάντα για το μάθημα εδώ.

Η εποχή των δεδομένων και των αριθμών είναι εδώ και εσύ δε γίνεται να μένεις πίσω! Κάνε τα σωστά σεμινάρια και γίνε ενεργό μέλος της εποχής των ψηφιακών δεδομένων!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts