ζευγάρι κάθεται σε παγκάκι

5 Σημάδια που δείχνουν ότι σε κοροϊδεύει!

by ediva

Το να μπορείς να διαβάζεις και να αποκρυπτογραφείς τη συμπεριφορά ενός άλλου ανθρώπου είναι πολύ σημαντικό στις ερωτικές σου σχέσεις αλλά και γενικότερα στις συναναστροφές σου με τους ανθρώπους. Η γλώσσα του σώματος είναι ιδιαίτερα σημαντική στην επικοινωνία καθώς από αυτή μπορείς να αντλήσεις πολλά στοιχεία.

Την ικανότητα να καταλαβαίνεις τη ψυχολογία και τις προθέσεις κάποιου άλλου μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις προς όφελος σου και στις σχέσεις σου με άντρες. Παρακάτω θα βρεις 5 σημάδια που δείχνουν ότι μάλλον παίζει μαζί σου!

5 Συμπεριφορές ενός άντρα που σημαίνουν ότι παίζει μαζί σου!

 

1. Έχει γνωρίσει τις φίλες σου αλλά εσύ ποτέ τους δικούς του!

ζευγάρι

Όταν ένας άντρας δεν σε συστήνει σε κανένα κοντινό του πρόσωπο τότε δε σε θεωρεί αρκετά σημαντική. Μια τέτοια κίνηση δηλώνει αδιαφορία και ανασφάλεια για τη σχέση σας. Όταν υπάρχει ενθουσιασμός στη σχέση σας, οι φίλοι  του είναι οι πρώτοι που θα το μάθουν και θα θέλουν να σε γνωρίσουν. Αν λοιπόν δεν έχεις γνωρίσει ποτέ κάποιον φίλο του ή αν έχετε πετύχει τυχαία κάποιον και ο δικός σου φερόταν περίεργα τότε μάλλον κάτι πάει στραβά!

Δες επίσης: Ποια είναι η κυριότερη αιτία χωρισμού για τα ζευγάρια!

2. Δεν είναι σαφής στο που πάει και τι κάνει!

άντρας αγκαλιάζει γυναίκα

Άλλο ένα σημάδι ότι σε κοροϊδεύει είναι η ασάφεια στο που πάει και τι κάνει. Φυσικά και δε χρειάζεται να σου λέει τα πάντα αλλά αν νιώσεις ότι αποφεύγει να απαντήσει ή αν πολλές φορές σου τα λέει περίεργα τότε μάλλον κάτι κρύβει!

Δες επίσης: 5 Αληθινές συμβουλές για την σχέση σου!

3. Βρίσκει δικαιολογίες για να μη δεσμευτεί μαζί σου!

ζευγάρι κάθεται σε παγκάκι

Ο άντρας που ενδιαφέρεται πραγματικά για εσένα θα προσπαθήσει πολύ για τη σχέση σας, ακόμα κι αν έχει τυχόν δικές του ανασφάλειες ή προβλήματα. Αν λοιπόν κάθε φορά που πάτε να έρθετε πιο κοντά εκείνος το κόβει και απομακρύνεται τότε μάλλον βρίσκει δικαιολογίες για να μη προχωρήσετε τη σχέση σας.

Δες επίσης: 8 Σημάδια πώς ο άντρας που σου αρέσει είναι πληγωμένος από πρώην του!

4. Δε παρατηρεί τις λεπτομέρειες!

νεαρό ζευγάρι

Αν δε παρατηρεί τις μέρες που έχεις κακή διάθεση, τον λόγο που μπορεί να είσαι θυμωμένη ή ακόμα και μια μικρή αλλαγή στην εμφάνιση σου τότε μάλλον κάτι πάει λάθος. Όταν ένας άντρας δε παρατηρεί και πολλά σε εσένα μάλλον έχει αλλού στραμμένο το ενδιαφέρον του. Σε μια υγιή σχέση όπου υπάρχει αληθινό ενδιαφέρον ο άντρας δε θα άφηνε απαρατήρητες ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες!

Δες επίσης: 8 Πράγματα που κάνει ένας ασεβής άντρας!

5. Κάνετε συνέχεια τα ίδια πράγματα!

θυμωμένο ζευγάρι

Δες επίσης:5 Σημάδια ότι ο άντρας σου φλερτάρει στο Facebook!

Κάθε άντρας που θα σε δει σοβαρά θα θέλει συνεχώς να κάνετε καινούρια πράγματα ώστε να σε γνωρίσει σε βάθος. Εάν λοιπόν δε παίρνει πρωτοβουλίες και καταλήγετε στο να κάνετε συνεχώς τα ίδια πράγματα τότε το πιθανότερο είναι να μην τον απασχολεί ιδιαίτερα. Μάλλον παίζει μαζί σου και σε θέλει για να γεμίζει κάποια συγκεκριμένα κενά στη ζωή του!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts