Τι μπορείς να κάνεις για να μην σε κερατώσει!

by ediva-author

Το καλοκαίρι είναι εδώ, η θερμοκρασία ανεβαίνει και τα ρούχα όλο και μικραίνουν. Κάτι τέτοιες στιγμές ξεκινάς και σκέφτεσαι τον σύντροφό σου και τι να κάνεις για να μη σε κερατώσει.

Σύμφωνα με στατιστικές έρευνες, οι περισσότεροι άντρες απατούν για δύο λόγους: ανασφάλεια και/ή βαρεμάρα. Οι περισσότεροι άντρες θέλουν να τους λατρεύεις, όπως και ότι είναι πολύ σημαντικό κομμάτι σου.

Ένας άντρας θέλει επίσης να αισθάνεται πως τον σέβεσαι και το εκτιμάς. Θέλουν να είναι ο ήρωας σου. Αλλά υπάρχουν και αυτοί που κερατώνουν επειδή απλώς θέλουν να δοκιμάσουν καινούρια πράματα ή επειδή θέλουν να είναι με κάποια που τους θεωρεί ελκυστικούς.

 

Το ediva.gr σου προτείνει μερικούς τρόπους για να μη σε κερατώσει!

 

Μην συμβιβάζεσαι περισσότερο από όσο πρέπει

 min-keratosei

Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να μην σε απατήσει είναι να μη γίνεις πολύ άνετη με τη σχέση σας. Σιγουρέψου ότι δεν χάνεις τον εαυτό σου μέσα στη σχέση σου, και ότι δεν ξεχνάς τα πράγματα που σε κάνουν χαρούμενη. Και επειδή ο σύντροφός σου μπορεί να αντιληφθεί κάποια στιγμή ότι δεν είσαι το άτομο που αγάπησε, είναι καλό να είσαι συνέχεια ο εαυτός σου και να μην χάνεσαι μέσα στη σχέση.

Μην προσπαθείς να ελέγχεις τα πάντα

dynamiki-gynaika

Ακριβώς όπως και εσύ, έτσι και ο σύντροφός σου χρειάζεται την ελευθερία του. Μην τον ελέγχεις συνέχεια και μην τον κάνεις να αισθάνεται πως πνίγεται. Όσο πιο αυστηρή γίνεσαι, με όλους τους κανονισμούς σχετικά με τη σχέση σας, τόσο περισσότερο θα αισθάνεται ότι του στερείς την ελευθερία του. Και όταν το αισθανθεί αυτό τότε είναι που θα ξεκινήσει να σκέφτεται πως πρέπει να σπάσει όλους αυτούς τους κανόνες απλά και μόνο για να γίνεται το δικό του μια φορά στο τόσο.

Κάνε τον να αισθάνεται επιθυμητός

anepi8imitos antras

Υπάρχουν πολλοί άντρες που κερατώνουν επειδή αισθάνονται πως δεν τους θέλεις. Βεβαιώσου πως ο σύντροφός σου ξέρει πως τον βρίσκεις ελκυστικό. Δείξε του όσο περισσότερο μπορείς και σιγουρέψου ότι δεν αισθάνεται ότι δεν τον εκτιμάς. Δείξε του ότι ακόμα τον γουστάρεις, ακόμα και αν έχει περάσει καιρός, και αυτή η φώγα θα κρατήσει τη σχέση σας ζωντανή.

Δώσε του χρόνο για τον εαυτό του

Για να μην σε κερατώσει πρέπει να του δώσεις χρόνο για τον εαυτό του κάθε τόσο. Όπως εσύ πρέπει να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, έτσι θέλει και αυτός. Μην του στερείς την ελευθερία του και μην γίνεσαι «φορτική». Βεβαιώσου πως δεν μονοπωλείς το χρόνο του συντρόφου σου, και ότι μπορεί να συνεχίσει με τα χόμπι του και ότι μπορεί να βγει με τους φίλους του όταν θέλει να το κάνει.

Να είσαι σίγουρη για τα αισθήματα σου

aisthimata

Σιγουρέψου ότι ξέρεις τα συναισθήματα σου, γιατί συνήθως οι γυναίκες είναι καλές και στην επικοινωνία ακόμα και αν δεν χρησιμοποιούν καθόλου λέξεις. Αν αισθάνεσαι στεναχωρημένη η και θυμωμένη ακόμα προσπάθησε να απαλλαγείς από αυτά τα συναισθήματα.

Δώσε προτεραιότητα στη σχέση σας.

Ένας τρόπος για να  μην σε κερατώσει είναι να βάζεις τη σχέση σας πρώτη. Μην το ξεχνάς επειδή είσαι στη δουλειά τόσες ώρες ή επειδή αισθάνεσαι κουρασμένη! Μην έχεις τη σχέση σου δεδομένη!

Βρες τον τρόπο που κάνει σχέση.

Βρίσκοντας τον τρόπο που κάνει σχέση μπορείς να τον κάνεις να μη ε κερατώσει. Για παράδειγμα, μερικοί άντρες έχουν σαν στόχο ζωής να πάνε με όσες το δυνατόν περισσότερους . Αν έχεις  τέτοιο άντρα, δεν είναι  εύκολο και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια να αλλάξεις τα πιστεύω τους. Μια καλή σχέση  σημαίνει επικοινωνία και  αμοιβαίο σεβασμό.

Το να πρέπει να αντιμετωπίσει ς μια τέτοια κατάστασή δεν είναι εύκολο. Για να μην σε κερατώσει ακολούθησε τις παραπάνω συμβουλές και έτσι μπορείς να μειώσεις την πιθανότητα να πληγωθείς.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts