zwdia kai agaph

Τι είδους σύντροφο ψάχνει κάθε άντρας με βάση το ζώδιο του!

by ediva

Όταν γνωρίζουμε έναν άνθρωπο για πρώτη φορά όλοι προσπαθούμε να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Με τον καιρό όμως βλέπουμε κάποια πράγματα παραπάνω και συνειδητοποιούμε αν μπορούμε να συνεχίσουμε σε μια σχέση με αυτό τον άνθρωπο ή όχι.

Πολλές φορές εμείς οι γυναίκες δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι ζητάει ένας άντρας από εμάς και παρόλο που του δίνουμε όλα όσα πιστεύουμε εκείνος ξαφνικά μπορεί να απομακρυνθεί. Το θέμα δεν είναι πως δεν εκτίμησε όσα κάναμε, αλλά παίζει ρόλο τι σύντροφο ψάχνει κάθε άντρας.

Μάλιστα πολλές φορές μπορεί να μην ταιριάζει ο δικός μας χαρακτήρας με τον δικό του και εμείς απλά να το παραβλέπουμε γιατί βάζουμε πιο πάνω το συναίσθημα. Τα ζώδια όμως μπορούν να μας βοηθήσουν και να μας δείξουν σε γενικές γραμμές τι αναζητά ο κάθε άντρας με βάση το ζώδιο του.

 

Ποια γυναίκα είναι κατάλληλα για έναν άντρα ανάλογα με το ζώδιο του

 

Κριός

krios

Ένας Κριός δεν μεγαλώνει ποτέ, είναι το αιώνιο παιδί. Λόγω του αυθορμητισμού του προτιμά κάποια γυναίκα που αλλάζει συνεχώς και έχει αρκετά ενδιαφέροντα γιατί θεωρεί ότι δεν θα βαρεθεί ποτέ. Είναι δύσκολο να δεσμευτούν σε μια σχέση λόγω της συνεχούς εναλλαγής που αναζητούν.

Ταύρος

tauros

Οι Ταύροι είναι πεισματάρηδες και εγωιστές, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλουν να ακούν τη γνώμη του άλλου. Θέλουν δίπλα τους κάποιον που να είναι παθιασμένοι όσο εκείνοι και φυσικά να μπορεί να τους στηρίξει ψυχολογικά και να είναι πάντα δίπλα τους.

Δίδυμος

didumoi

Ο Δίδυμος μπορεί να είναι αρκετά κοινωνικός και ομιλητικός, αλλά δεν του φτάνουν μόνο τα λόγια. Θέλει να βλέπει και πράξεις και φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι ποτέ με κάποια που δεν μπορεί να υποστηρίξει τα λεγόμενά της με τις πράξεις ή τον τρόπο ζωής της. Γι’ αυτό αν θες να εντυπωσιάσεις έναν Δίδυμο μην κάνεις το λάθος και του πεις υπερβολές γιατί το πιο πιθανό είναι να φύγει μακριά.

Καρκίνος

karkinos

Ίσως από τους πιο απαιτητικούς συντρόφους που μπορείς να έχεις, αφού ο Καρκίνος επί της ουσίας θέλει δίπλα του μια γυναίκα που να περιστρέφεται όλη της η ζωή γύρω από τον ίδιο. Θέλει να ικανοποιείς όλες τις ανάγκες του και να κάνεις πέρα τα δικά σου θέλω για τα δικά του.

Λέων

lewn

Το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνεις ένας άντρας Λέων είναι να διαλέξει μια γυναίκα μόνο με βάση την εξωτερική εμφάνιση. Ο Λέων αυτό που αναζητά είναι μια πραγματική σύντροφο και συνοδοιπόρο σε όλο το ταξίδι της σχέσης.

Παρθένος

parthenos

Οι Παρθένοι επιλέγουν πολύ δύσκολα και το πιο πιθανό είναι να ψάξουν πολύ πριν καταλήξουν σε κάποια που φαινομενικά είναι τέλεια. Αν όμως υπάρξει διαφωνία με τις συντηρητικές ιδέες που έχουν τότε μπορεί να γίνει πολύ σκληρός και επικριτικός.

Ζυγός

zygos

Οι Ζυγοί δεν αντέχουν τη μοναξιά. Γι’ αυτό θα κάνουν σχέση με την πρώτη ευκαιρία. Αν όμως ο άνθρωπος που έχουν δίπλα τους δουν ότι δεν είναι το ιδανικό, τότε με μεγάλη ευκολία θα διακόψουν τη σχέση και θα περάσουν στην επόμενη.

Σκορπιός

skorpios

Για έναν Σκορπιό όπως καλά γνωρίζουμε αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία σε μια σχέση είναι το seχ. Έτσι ακόμα και αν δεν έχει βρει την ιδανική σύντροφο, αν τα βρίσκουν στο κρεβάτι θα πείσει τον εαυτό του πως είναι η τέλεια για σχέση. Αν τον εγκαταλείψεις όμως το πιο πιθανό είναι ότι θα έχει εμμονή μαζί σου για πολύ καιρό μετά. Δες ακόμα: Ποιο είναι το φετίχ κάθε ζωδίου στο seχ!

Τοξότης

toksoths

Ο Τοξότης θέλει δίπλα του μια γυναίκα που να είναι διασκεδαστική και δεν είναι διατεθειμένος να συμβιβαστεί. Θέλει να έχει τη σιγουριά ότι πρόκειται να μπει σε μια σχέση.

Αιγόκερως

aigokerws

Ο Αιγόκερως είναι πολύ πιστό ζώδιο και σοβαρεύει τη σχέση πολύ γρήγορα. Θέλει να ξέρει από την αρχή τι άποψη έχεις για την οικογένεια και αν σου αρέσουν τα παιδιά. Δεν είναι εύκολο όμως να κάνει υποχωρήσεις ως προς τα θέλω και τις απόψεις του.

Υδροχόος

udroxoos

Στον Υδροχόο αρέσει η σύντροφός του να μην είναι υπερβολικά συναισθηματική και να τρέφει εκτίμηση προς το πρόσωπό του. Επίσης του αρέσει να πολεμάς για το αδύνατο και να ζείτε αρκετές περιπέτειες μαζί, να μην κάθεστε απλά στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση γιατί θα βαρεθεί γρήγορα.

Ιχθύς

ixthys

Ο άντρας Ιχθύς είναι αθεράπευτα ρομαντικός όσο και αν δεν το παραδέχεται. Μπορεί εύκολα να εξαπατηθεί και να νομίζει πως όλα είναι ιδανικά και μαγικά, χωρίς να μπορεί να δει την αλήθεια. Σίγουρα η αγάπη δεν μπορεί να βασίζεται αποκλειστικά στη λογική, αλλά λίγος ρεαλισμός δεν βλάπτει.

Related Posts