εκλείψεις - ediva.gr

Τι θα φέρουν οι εκλείψεις του Απριλίου στο δρόμο σας;

by ediva-author

Ο Απρίλιος είναι ένας σημαντικός μήνας για το 2014, γιατί ένα τσουνάμι αλλαγών έρχεται προς το μέρος σας!

Αυτό οφείλεται στην άφιξη δύο σημαντικών εκλείψεων. Η πρώτη είναι μια συναισθηματική έκλειψη της Πανσελήνου, στις 15 Απριλίου, στο Ζυγό. Η δεύτερη είναι μια ηλιακή έκλειψη νέας Σελήνης, στις 29 Απριλίου στον Ταύρο. Αν τα γενέθλιά σας πέφτουν, ή είναι κοντά σε αυτές τις ημερομηνίες, η ζωή σας θα αλλάξει δραματικά! Το ediva.gr είναι εδώ, για να σας προετοιμάσει!

Οι εκλείψεις πεφτουν πάντα σε νέα Σελήνη ή σε Πανσέληνο, και πάντα έρχονται σε ζευγαρια με δύο εβδομάδες διαφορά. Αυτές που θα δούμε αυτόν το μήνα έρχονται σε “σούπερ” φεγγάρια, γεμάτες από δύσκολες συναστρίες. Ενώ λοιπον και από μόνες τους οι εναλλαγές της Σελήνης είναι αρκετές για να διαμορφώσουν αλλαγές, το γεγονός ότι συνοδεύονται από εκλείψεις τις κάνει τρεις φορές πιο δυνατές. Η πρώτη έκλειψη, στις 15 Απριλίου στην Πανσέληνο, σηματοδοτει το τέλος ή την ολοκλήρωση μιας κατάστασης ή σχέσης. Η δεύτερη, στις 29 Απριλίου, στη Νέα Σελήνη, σχεδιάζει μια νέα, μακροχρόνια σειρά γεγονότων.

Τα παρορμητικά ζώδια, οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι, θα επηρεαστούν περισσότερο, αν και όλα τα ζώδια θα βιώσουν τις επιδράσεις των εκλείψεων σε διάφορους βαθμούς. Όλοι έχουμε τα τέσσερα παρορμητικά ζώδια κάπου στον αστρολογικό μας χάρτη. Αυτές οι εκλείψεις είναι αρκετά ασυνήθιστες, γιατί επηρεάζονται από το μεγάλο παρορμητικό σταυρό. Που σημαίνει ότι αυτές είναι θυμωμένες εκλείψεις, με τέσσερεις πλανήτες σε ακριβή γωνία 90 μοιρών μεταξύ τους, με τέσσερα τετράγωνα και δύο αντιθέσεις μέσα σε κάθε έκλειψη! Αυτό είναι ασυνηθιστο! Οι μαθηματικές γωνίες είναι ακριβείς, όχι στο περίπου, που σημαίνει ότι ένα πολύ σαφές μήνυμα θα εμφανιστεί. Συν ότι ο Ουρανός, ο πλανήτης των απρόσμενων αλλαγών, θα είναι παρών, που σημαίνει ότι τίποτε από αυτά που θα συμβούν δεν θα είναι αναμενόμενο.

Τα παρορμητικά ζώδια είναι συνδεδεμένα με τη βορεινή, την ανατολική, τη νότια και τη δυτική μεριά μιας πυξίδας και δείχνουν πορείες. Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί σε παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι), είναι οι πρωτοπόροι των ζωδίων. Είναι ενεργητικοί, περιπετειώδεις, και σε κάποιο βαθμό ανυπόμονοι για αλλαγές. Όταν εμφανίζεται ένας μεγάλος παρορμητικός σταυρός, οι πλανήτες μπλοκάρουν ο ένας τον άλλον, και σαν αποτέλεσμα, οι πλανήτες δεν επιτρέπουν στην ενέργεια να ρέει, αλλά να κινείται σαν μπαλάκι του πινγκ πονγκ μέσα στο ζωδιακό χάρτη! Οι πλανήτες που λαμβάνουν μέρος αυτό το μήνα στο σταυρό, είναι ο απροβλεπτος Ουρανός, ο δυναμικός Πλούτωνας, ο στιβαρός Δίας και ο μαχητής Άρης.

Όταν μια μυίγα είναι παγιδευμένη σε ένα ανάποδο ποτήρι, προσπαθεί να ξεφύγει χτυπώντας συνεχώς τα τοιχώματα, αλλά δεν μπορεί να βρει έξοδο διαφυγής. Περίπου το ίδιο θα συμβεί και με αυτές τις εκλείψεις. Ο παρορμητικός σταυρός θα δημιουργήσει μια γρήγορη, συχνά απρόσμενη αλλαγή στις παρούσες συνθήκες, απαιτώντας δυνατή προσαρμογή σε γεγονότα που θα εναλάσσονται γρήγορα. Ο σκοπός μιας έκλειψης είναι να αποκαλύπτει αλήθειες, και να απομακρύνει άχρηστα και παλιά στοιχεία – αν και την ώρα των εκλείψεων πιθανότατα να αισθανθείτε ότι αυτα που απομακρύνθηκαν από εσας δεν ήταν καθόλου άχρηστα ή παλιά. Αλλά πιστέψτε ότι το σύμπαν δουλεύει για σας, ακόμη κι αν δεν μπορείτε να το διακρίνετε ακόμα.

 

εκλειψη - ediva.gr

Υπάρχουν μόνο τρία πιθανά είδη σταυρών στον αστρολογικό χάρτη. Ο παρορμητικός σταυρός, ο σταθερός σταυρός και ο μεταβλητός σταυρός. Ο μεταβλητός σταυρός περιλαμβάνει τους Διδύμους, τον Παρθένο, τον Τοξότη και τους Ιχθύες, αλλά τα μεταβλητά ζώδια είναι πολύ ευέλικτα και προσαρμοστικά, οπότε ένας μεταβλητός σταυρός ευνοεί τις διαπραγματεύσεις, οπότε είναι και πιο εύκολο να αντιμετωπιστεί.

Σε ενα σταθερό σταυρό συμμετέχουν τα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου. Τα σταθερά ζώδια είναι πιο σίγουρα για το ποια είναι και για το τι θέλουν να κάνουν, οπότε είναι πολύ λιγότερο ευέλικτα. Συνήθως όμως είναι αρκετά σταθερά ώστε να μπορέσουν να θέσουν τις βάσεις για ένα νέο ξεκίνημα. Από τους τρεις τύπους σταυρών, ο παρορμητικός είναι ο δυσκολότερος να αντιμετωπιστεί. Γιατί τα παρορμητικά ζώδια έχουν πολλή ενέργεια, και προτιμούν να χαράσσουν μια νέα πορεία, απορρίπτοντας το παρελθόν.

Περίπου 70% των ανθρώπων θα νοιώσουν την επίδραση μιας έκλειψης τη μέρα που θα συμβεί, συν/πλην τέσσερεις μέρες. Περίπου 20% θα νοιώσουν την έκλειψη ένα μήνα μετά συν/πλην τέσσερεις μέρες. Αν λοιπόν δεν δείτε φαινόμενα σχετικά με την έκλειψη αυτό το μήνα, έχετε το νου σας στις 14 και 28 Μαϊου, και τις μέρες που τις περιβάλλουν. Το υπόλοιπο 10% έχει ήδη νοιώσει τις επιδράσεις των εκλείψεων ένα μήνα πριν, δηλαδή κοντά στις 14 και 28 Μαρτίου.

Ο στόχος των εκλείψεων είναι να αποκαλύψουν την αλήθεια, γιατί από τη στιγμή που ξέρετε την αλήθεια, μπορείτε να προστατευτείτε. Καθετί που σας τραβάει πίσω, και χωρίς μελλον, θα τελειώσει, για να αφήσει χώρο σε νέες ευκαιρίες και καταστάσεις που θα πλαισιώσουν τη ζωή σας. Το σύμπαν επιμένει σε νέες ιδέες και ανάπτυξη, και δεν ανέχεται την ίδια κατάσταση για πολύ καιρό, ειδικά αν αυτή δεν είναι καλή. Αυτό είναι το μάθημα των εκλείψεων.

Έχοντας όλα αυτά υποψη, είστε έτοιμες να αντιμετωπίσετε τις εκλείψεις στις 14 και 29 Απριλίου!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts