ζευγάρι διασκεδάζει

9 Σημάδια που δείχνουν ότι ο πρώην σου σε θέλει πίσω!

by ediva

Έχεις χωρίσει, αλλά το μυαλό σου δε λέει να ξεκολλήσει. Και εκεί που η θέση σου ήταν ήδη δύσκολη, έρχεται ο πρώην να την κάνει ακόμα δυσκολότερη. Σου στέλνει μηνύματα, επιδιώκει συναντήσεις και σου θυμίζει όλα εκείνα που σε έκαναν να τον ερωτευτείς. Ωστόσο, αν δε σιγουρευτείς για τις προθέσεις του, δε θέλεις να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Αναρωτιέσαι αν τελικά σε θέλει πίσω ή αν απλώς σε βλέπει φιλικά και το ένστικτό σου αρνείται να συνεργαστεί. Όλες έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση να ψάχνουμε τα σημάδια που θα μας αποκαλύψουν ότι ο πρώην μας θέλει να γυρίσει πίσω.

Πώς να καταλάβεις ότι θα γυρίσει πίσω!

 

Βρίσκει συνεχώς αφορμές να βρεθεί κοντά σου

ζευγάρι διασκεδάζει

Θα περάσει “τυχαία” από το σπίτι σου για να κάνει jogging, θα τον δεις να πίνει το ποτό του στο αγαπημένο σου στέκι, θα περάσει από τη δουλειά σου την ώρα που σχολάς, προτείνοντάς σου να σε πάει σπίτι ή να πάτε κάπου για φαγητό. Ε όλα αυτά σίγουρα δεν είναι τυχαία και σίγουρα δεν τα κάνει για να διευρύνει τον κοινωνικό του κύκλο.

Σου στέλνει συνέχεια μηνύματα

κοπέλα με το κινητό της

Σου στέλνει συνέχεια μηνύματα βρίσκοντας χαζές αφορμές; Ρωτάει για τη μέρα σου, σου στέλνει φωτογραφίες και βρίσκει τρόπους να σε κάνεις να γελάσεις; Όλα αυτά δείχνουν ότι ακόμα σε σκέφτεται και ότι θέλει να σου πει πως είναι εκεί για εσένα, όποτε τον χρειαστείς. Αν γνωρίζεις μάλιστα ότι δεν είναι μεγάλος θαυμαστής της επικοινωνίας μέσω γραπτών μηνυμάτων, τότε να είσαι σίγουρη ότι αυτή η υπέρβαση γίνεται γιατί πραγματικά θέλει μια δεύτερη ευκαιρία.

Δες επίσης: 5 Σημάδια ότι ο άντρας σου δε θα σε αφήσει ποτέ!

Όποτε συναντιέστε, δε χάνει ευκαιρία να σε αγγίξει και να γείρει προς το μέρος σου

ζευγάρι συζητάει

Είναι γνωστό ότι η σωματική επαφή είναι ένδειξη οικειότητας και ενδιαφέροντος. Σκέψου με πόση ευκολία κατευθύνονται τα χέρια σου προς κάποιον που σου αρέσει και πόσο τυπική είναι η στάση σου όταν, για παράδειγμα, μιλάς στο αφεντικό σου ή στους συναδέλφους σου.

Ρωτάει για τα προσωπικά σου

άντρας ρωτάει τη γυναίκα

Αν νοιάζεται να μάθει πώς είναι η ερωτική σου ζωή, πώς περνάς και αν βγαίνεις με κάποιον αυτή την περίοδο, τότε -κατά πάσα πιθανότητα- σου κάνει όλες αυτές τις ερωτήσεις γιατί ακόμα ενδιαφέρεται για σένα και θέλει να ξέρει τι πιθανότητες έχει να τα ξαναβρείτε. Αν μάλιστα σου κάνει και ζήλειες για αυτόν τον συνάδελφο που σου στέλνει συχνά ή για εκείνον τον φίλο που πάντα θεωρούσε απειλή, τότε μπορείς να είσαι σίγουρη για τα συναισθήματά του.

Σου κάνει κομπλιμέντα για την εμφάνισή σου

ζευγάρι σε εστιατόριο

Το ξέρεις ήδη ότι τα κοπλιμέντα είναι ο κατ’ εξοχήν τρόπος για να φλερτάρεις. Αν σε έβλεπε απλώς φιλικά, δε θα σου έλεγε συνέχεια πόσο σου πάει αυτό το φόρεμα, πόσο ωραίο είναι σώμα σου, πόσο λαμπερό είναι το δέρμα σου κ.λπ.. Όταν μάλιστα εκθειάζει και πράγματα που εσύ θεωρείς ατέλειες, αλλά αυτός τα βρίσκει χαριτωμένα και όμορφα πάνω σου, τότε σίγουρα κάτι τρέχει… Του αρέσεις και θέλει να σου το δείξει με κάθε τρόπο!

Δες επίσης: Πότε να στείλεις μήνυμα στον πρώην και πότε όχι! 

Σου θυμίζει συνεχώς ωραίες στιγμές που έχετε περάσει μαζί

χαρούμενο ζευγάρι περπατάει αγκαλιά

Αν πολλές από τις συζητήσεις σας καταλήγουν σε “θυμάσαι τότε που είχαμε πάει διακοπές…;”, “θυμάσαι πόσο ωραία περνούσαμε όταν…;”, τότε φαίνεται πως νοσταλγεί όλες τις όμορφες στιγμές σας, ενώ προσπαθεί παράλληλα να σου τις υπενθυμίσει, με την ελπίδα ότι και εσύ νιώθεις το ίδιο και θα ήθελες να τις αναβιώσετε.

Προσπαθεί να βελτιώσει τον εαυτό του

άντρας διαβάζει χαρούμενος

Έχει βρει επιτέλους δουλειά, έχει ξεκινήσει γυμναστήριο, προσέχει τον τρόπο που ντύνεται και γενικά έχει αλλάξει όλα αυτά τα οποία σε προβλημάτιζαν όσο ήσασταν μαζί. Θέλει να γίνει μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού του, να είναι πιο ελκυστικός για εσένα και να σου δείξει πόσο σημαντική είναι η άποψή σου για αυτόν. Αυτές είναι σίγουρα ενέργειες που δε θα έκανε για κάποια που τη θέλει μόνο ως φίλη.

Δες επίσης: 7 Σημάδια ότι βρήκες την αληθινή αγάπη!

Σχολιάζει και αντιδρά σε όλες σου τις φωτογραφίες στα social media

άντρας emojis

Μη νομίζεις ότι μόνο εσύ ξημεροβραδιάζεσαι στα social media αυτού που σου αρέσει, πατώντας αλλεπάλληλα likes και αντιδρώντας στα stories του, περιμένοντας ότι κάπως έτσι θα καταλάβει το ενδιαφέρον σου. Το ίδιο κάνουν και οι άντρες όταν πραγματικά ενδιαφέρονται, οπότε μην αγνοήσεις αυτά τα σημάδια.

Είναι ακόμα ελεύθερος

άντρας χαμογελάει

Δες επίσης: Ο απόλυτος οδηγός για να ανανεώσεις τη σχέση σου!

Και η μεγαλύτερη απόδειξη ότι ακόμα σε σκέφτεται και ότι δεν είναι έτοιμος να προχωρήσει είναι ότι είναι ελεύθερος! Και όχι, αυτό δε συμβαίνει επειδή δεν υπάρχουν άλλες γυναίκες που μπορεί να γνωρίσει, αλλά επειδή ακόμα δεν έχει ξεπεράσει εσένα.

Related Posts