simadia oti den se vlepei filika

5 Σημάδια πως ΔΕΝ σε βλέπει φιλικά!

by ediva

Αν και το friendzone είναι κατα κύριο λόγο…αντρικό προνόμιο, δεν είναι λίγες οι φορές που και οι γυναίκες βρισκόμαστε σε αυτή την δύσκολη θέση. Και ο φίλος σου που τόσα χρόνια κάνετε παρέα αρχίζει και κάνει την καρδιά σου να σκιρτά ξαφνικά, τότε ξέρεις ότι είσαι σε μεγάλο μπελά!

Και λογικό είναι να σκέφτεσαι και να φοβάσαι ότι όλα είναι στο μυαλό σου και ότι είναι απλά καλός μαζί σου όπως συνήθως. Ή χειρότερα, φοβάσαι να του μιλήσεις γιατί δεν θέλεις να χαλάσει αυτό που έχετε. Δεν θέλεις να τον χάσεις από φίλο, αλλά κι αν κι αυτός σκέφτεται ακριβώς τα ίδια με εσένα; Δες τα σημάδια!

Πότε σε βλέπει φιλικά και πότε σε θέλει;

 

Είναι πάντα διαθέσιμος

simadia oti den se vlepei filika

Έχεις παρατηρήσει ότι όποτε και να τον χρειαστείς είναι εκεί για εσένα; Αυτό είναι φυσικά ένα χαρακτηριστικό ενός καλού φίλου, αλλά ακόμα και το τι είσαι διατεθειμένος να κάνεις για έναν φίλο έχει ένα όριο. Αν παρατηρείς να ακυρώνει άλλα πιο σημαντικά πράγματα για να σε βοηθήσει να πας μέχρι το κέντρο, τότε μάλλον ένα συναίσθημα δυνατότερο από φιλική αγάπη τον καθοδηγεί!

Δες επίσης: Seχ με τον καλύτερό σου φίλο ναι ή όχι;

Ζηλεύει

ζηλευει αυτους που σου αρεσουν

Μπορεί και εσύ να κάνεις πάντα κακές επιλογές, δεν λέω, αλλά θυμάσαι ποτέ να λέει καλό λόγο για κάποιον που γούσταρες; Παρατήρησε τον καλά όταν του μιλάς για άλλους άντρες. Φαίνεται να δυσανασχετεί; Να ψάχνει κάτι να βρεί να σχολιάσει; Ειδικά αν εκείνος δεν συνιθίζει να μιλάει για άλλες κοπέλες και το κάνει μόνο για “ξεκάρφωμα”, σίγουρα τον ενοχλεί να ασχολείσαι με άλλους.

Βγαίνετε μόνο οι δυο σας

βγαινετε οι δυο σας

Αυτό είναι σύνηθες βέβαια αν δεν υπάρχει κοινή παρέα, αλλά σε άλλη περίπτωση, κάποιος που σε βλέπει φιλικά δεν θα σου ζητάει συνέχεια να βγελιτε τα δυο σας, αφενός για να μην σε φέρει σε δύσκολη θέση, και αφετέρου επειδή ίσως να προτιμά να είστε με τους υπόλοιπους φίλους σας. Στο μυαλό του λοιπόν, αυτό ίσως είναι κάποιου τύπου ραντεβού!

Δες επίσης: Πώς να είσαι καλά με τον σύντροφό σου και τον καλύτερό σου φίλο!

Γλώσσα του σώματος

σε θελει απο την γλωσσα του σωματος

Βιβλία ολόκληρα έχουν γραφτεί για την γλώσσα του σώματος και τα βλέμματα. Καλώς ή κακώς ένα σημαντικό μέρος την επικοινωνίας γίνεται με αυτόν τον τρόπο και το κυριότερο, δεν το ελέγχουμε. Πρόσεξε καλά τις κινήσεις του λοιπόν! Αν νιώθει πράγματα για εσένα, θα θέλει να βρίσκει αφορμές να σε αγγίζει. Ναι, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να σου χαλάει τα μαλλιά ή άλλα τέτοια πειράγματα.

Πρόσεξε τα μηνύματα

σου στελνει μηνυματα συνεχεια

Στην εποχή που ζούμε είμαστε συνεχώς πάνω από το κινητό, άρα και η επικοινωνία μας πλέον είναι μέρος των μηνυμάτων που ανταλάσσουμε. Είναι λογικό να μιλάτε συχνά με μηνύματα, αλλά πόσο συχνά; Αν βλέπεις να ψάχνει αφορμή να σου στέλνει συνέχεια, σημαίνει ότι σε σκέφτεται τακτικά μέσα στην μέρα του. Πόσο μάλλον αν αυτό γίνεται εντονότερο τις νυχτερινές ώρες ή αν είναι πρόθυμος να ανοίξει ολόκληρες συζητήσεις.

Δες επίσης: 5 Σημάδια που δείχνουν ότι σε έχει βάλει στο friendzone!

Ακόμα αμφιβάλεις; Αν νιώθεις οτι τον θέλεις τόσο πολύ που σε τρώνε οι σκέψεις κάθε μέρα, δώστου κάποια δείγματα ή μίλα του ανοιχτά. Στην τελική, αν το τολμήσεις, ίσως να καταλήξει σε κάτι ακόμα πιο μαγευτικό!

Αν πάλι, δεν τον βλέπεις ερωτικά και ανησυχείς ότι αυτός έχει απώτερο σκοπό, θα ξέρεις αν αξίζει να είναι δίπλα σου σαν αληθινός φίλος!

Related Posts