άντρας είναι στο κινητό ενώ αγκαλιάζει μια γυναίκα

Πως να ξεχωρίσεις έναν διπρόσωπο άνθρωπο!

by ediva

Οι διπρόσωποι άνθρωποι δεν έχουν καμία θέση στη ζωή σου. Είναι τοξικοί και σου περνάνε τη δικιά τους αρνητική ενέργεια, πράγμα που άθελα σου σε επηρεάζει. Βέβαια, οι διπρόσωποι άνθρωποι είναι τόσο καλοί στο να είναι διπρόσωποι που μπορεί να μην τους καταλάβεις καν. Πως λοιπόν μπορείς να ξεχωρίσεις έναν διπρόσωπο άνθρωπο και να γλιτώσεις μια ψεύτικη φιλία ή μια ψεύτικη σχέση;

Η ικανότητα αυτή απαιτεί μεγάλη παρατηρητικότητα από μέρους σου. Προσπάθησε όμως να μην είσαι καχύποπτη με κάθε γνωριμία σου αλλά να είσαι απλώς επιφυλακτική σε φυσιολογικά πλαίσια. Το να βρεις τη χρυσή τομή σε αυτό βέβαια θέλει εξάσκηση και, σίγουρα, η κάθε περίπτωση ανθρώπου είναι μοναδική. Εδώ θα βρεις μερικές χρήσιμες συμβουλές για το πως να εντοπίζεις διπρόσωπα άτομα!

Συμπεριφορές που έχουν οι διπρόσωποι άνθρωποι!

 

Αλλάζουν συμπεριφορά όταν θέλουν μια χάρη από εσένα!

θυμωμένη γυναίκα αγκαλιάζει φίλη

Ο διπρόσωπος άνθρωπος είναι και ψεύτικος φίλος, δε θέλει δηλαδή απαραίτητα το καλό σου. Μπορεί λοιπόν να τύχει να συναναστρέφεσαι με έναν άνθρωπο ο οποίος δεν είναι και πολύ θερμός απέναντι σου αλλά όταν θέλει μια χάρη να αλλάζει εντελώς στάση. Αυτό το σημάδι είναι μια μεγάλη ένδειξη ότι το άτομο αυτό κοιτάει μόνο το συμφέρον του και είναι διπρόσωπο!

Δες επίσης: Οι 2 λόγοι που απατούν οι άνθρωποι σήμερα!

Οι ψεύτικοι άνθρωποι σχολιάζουν και κουτσομπολεύουν τους άλλους!

τσακωμένες φίλες

Ένας άνθρωπος ακόμα κι αν είναι φίλος σου οφείλει να μη μπλέκεται στις ζωές των άλλων και να μη κουτσομπολεύει, ειδικά όταν έχει κακή πρόθεση και ξεπερνάει τα όρια του απλού σχολιασμού. Αν εντοπίσεις τέτοια συμπεριφορά σε κάποιον τότε καλύτερα μείνε μακριά γιατί αν σχολιάζει σε εσένα άλλους τότε μπορεί εύκολα να σχολιάσει και εσένα σε τρίτους!

Δες επίσης: Γιατί δεν πρέπει να εκδικείσαι τους γονείς σου και τους ανθρώπους γενικά!

Οι διπρόσωποι άνθρωποι το παίζουν φίλοι ακόμα και σε άτομα που δε συμπαθούν!

γυναίκα παρηγορεί τη φίλη της

Δεν είναι φυσιολογικό να τα πηγαίνουν όλοι με όλους καλά. Κάποιος που το παίζει φίλος ακόμα και σε εκείνους που δε συμπαθεί μάλλον υποκρίνεται. Είναι άλλο να είσαι ευγενική με όλους και άλλο να το παίζεις φίλη. Αν εντοπίσεις μια τέτοια συμπεριφορά σε ένα κοντινό σου άτομο, παρατήρησε το καλύτερα και βγάλε τα συμπεράσματα σου κρίνοντας και από την υπόλοιπη συμπεριφορά του!

Δες επίσης: Γιατί μας ελκύουν κάποιοι άνθρωποι, ενώ άλλους τους μισούμε;!

Φέρονται διαφορετικά μπροστά σε κόσμο!

χαρούμενοι φίλοι συζητάνε

Ένας τρόπος να εντοπίσεις τα διπρόσωπα άτομα είναι παρατηρώντας πως συμπεριφέρονται μόνο μαζί σου αλλά και πως συμπεριφέρονται μπροστά σε κόσμο. Αν βλέπεις ένα άτομο γύρω σου να αλλάζει πολύ τη συμπεριφορά του και να παρουσιάζει τον εαυτό του αλλιώς μπροστά σε άλλους, μάλλον πρέπει να είσαι πιο επιφυλακτική μαζί του!

Δες επίσης: 7 Σημάδια που δείχνουν ότι η οικογένεια σου ίσως είναι τοξική!

Ένα διπρόσωπο άτομο δε θα σου ανοιχτεί πολύ!

άντρας είναι στο κινητό ενώ αγκαλιάζει μια γυναίκα

Δες επίσης: Πως θα βγάλεις νόημα από τις σχέσεις αν καταλάβεις τον εαυτό σου!

Ένας άνθρωπος ο οποίος είναι διπρόσωπος δε θα σου ανοιχτεί πολύ έτσι ώστε να μην καταλάβεις το πραγματικό του χαρακτήρα. Το πιο πιθανό είναι να τον διακατέχει μια μυστικοπάθεια και να σου κρύβει πράγματα για τη ζωή του. Αυτό βέβαια μπορεί να το καλύψει μιλώντας πολύ για τον εαυτό του αλλά μη λέγοντας τα πιο ουσιώδη όπως για παράδειγμα τι σχέσεις έχει με την οικογένεια του ή με άλλους φίλους και φίλες!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts